UEFA Champions League 2015/2016

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Се клади некој со мене дека Арсенал ќе тепа у Пиреја, дома со Баерн и со Динамо?
И јас мислам дека ќе одат понатаму како втори. Ќе одиграат страшно добро против нас во Лондон, а и во Грција ќе тепаат.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Арсенал да победи во Грција :neetaka:
Олимпијакос низ годините е силен противник дома а губел лесно бодови во гости.
Лани Јувентус, Атлетико, Малме сите ги надешка дома а во гости беше надигран од сите буквално, пред тоа Јунајтед исто така надигран во Грција, значи шансите да победи Арсенал таму се многу мали ама не и невозможни.
Иначе и јас мислам дека ке ги помини групите Арсенал ке најдат некаков начин и ке се протнат, Баерн ке го победат дома сигурно и ако не му зависи на Баерн утакмицата, дома ништо чудно да играт опуштено како со Сити лани и преклани и да му ја пуштат за пролаз.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Арсенал да победи во Грција :neetaka:
Олимпијакос низ годините е силен противник дома а губел лесно бодови во гости.
Лани Јувентус, Атлетико, Малме сите ги надешка дома а во гости беше надигран од сите буквално, пред тоа Јунајтед исто така надигран во Грција, значи шансите да победи Арсенал таму се многу мали ама не и невозможни.
Иначе и јас мислам дека ке ги помини групите Арсенал ке најдат некаков начин и ке се протнат, Баерн ке го победат дома сигурно и ако не му зависи на Баерн утакмицата, дома ништо чудно да играт опуштено како со Сити лани и преклани и да му ја пуштат за пролаз.
Доказ оти женските сепак треба да си ја гледаат кујната. :D

1. Ако Арсенал го победи Баерн во трето коло, како тоа во четврто коло на Баерн нема да му зависи утакмицата?
2. Ако Олимпијакос бил јак домаќин, а слаб гостин до сега зошто мора да значи дека шансите на Арсенал се многу мали да победи во Грција. Еве сезонава дома изгубија 0-3, на гости тепаа 2-3. Шо прајме сеа? :P
3. Арсенал ако не тепа во Грција, не поминува група никако. Дури во случај Олимпијакос 2 пати да го тепа Динамо џабе би им било и тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.968
Поени од реакции
67.760

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Има голема разлика меѓу најкомпетитивна/изедначена и најквалитетна лига во Европа и тоа е таа разлика што ја прави заблудата кај многу луѓе...

Англиската е најконкурентна,маркетиншки најдобро поставена европска лига али во споредба со Шпанија е далеку понеквалитетна.

Кај Арсенал мислам дека е време за коренити промени ако сакаат да направат транзиција од бизнис компанија во тим кој повторно ќе претендира за трофеи.

Интересна е и ситуацијава со Мурињо.Екипата е дебакл.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.681
Само 3 гола дале грциве во 12 гостувања во Англија и Арсенал мора да го руши рекордот и во една да ги прими. :D
У недела со Јунајтед ќе бидат под страшен притисок, можно е да лета Венгер и таа ако ја изгубат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.274
Па може бе,ко носач на куфери,ко коментатор,или наместо Ева,па него да му се дерат да види како е:D,ама ко тренер никако.Омекнал Русинот инаку вакви ситуации ги решаваше по кратка постапка.
Не омекнал туку нема веќе кого да назначи. Ете по втор пат почна да ги враќа. Ќе треба пак сега Грант, Склоари, Хидинк, Анчелоти, АВБ, Ди Матео, Бенитез :D
Иако според мене можно е да чека Роџерс да добие отказ па да го земи.
Дo 2019 му е дoгoвoрoт.
Ќе му до продолжат бе :D

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Само 3 гола дале грциве во 12 гостувања во Англија и Арсенал мора да го руши рекордот и во една да ги прими. :D
У недела со Јунајтед ќе бидат под страшен притисок, можно е да лета Венгер и таа ако ја изгубат.
Не мрда Венгер од Арсенал, ќе завршат пак 4то во Англија, ќе ги поминат некако на сила групите во ЛШ, ќе испаднат во 1/8 финале, како Бени, по навика.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Венгер сам ако напушти ќе дојде до смена на менаџер кај Арсенал. Премногу има дадено за екипата, можат да го „потрпат“ од управата уште 2-3 сезони. Без заебанции ама стадионон треба да им се вика Арсен Венгер кога ќе им заврши киријата на нафташите.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.274
Премногу беше испцуен Ханданович од интерашите. Можно е голманиве вечерва да имаат покренато акција - И јас сум Ханданович!

Kajgana Shop

На врв Bottom