Дај рука.у 5 кила крв
И јас мислам дека ќе одат понатаму како втори. Ќе одиграат страшно добро против нас во Лондон, а и во Грција ќе тепаат.Се клади некој со мене дека Арсенал ќе тепа у Пиреја, дома со Баерн и со Динамо?
Крв и Арсенал не одат добро зачинети со кладба. @Топче може да потврди...у 5 кила крв
Доказ оти женските сепак треба да си ја гледаат кујната.Арсенал да победи во Грција
Олимпијакос низ годините е силен противник дома а губел лесно бодови во гости.
Лани Јувентус, Атлетико, Малме сите ги надешка дома а во гости беше надигран од сите буквално, пред тоа Јунајтед исто така надигран во Грција, значи шансите да победи Арсенал таму се многу мали ама не и невозможни.
Иначе и јас мислам дека ке ги помини групите Арсенал ке најдат некаков начин и ке се протнат, Баерн ке го победат дома сигурно и ако не му зависи на Баерн утакмицата, дома ништо чудно да играт опуштено како со Сити лани и преклани и да му ја пуштат за пролаз.
Дај рука.
Знам, знам, затоа место килото, пишав 5. Не верувам дека дома ке го тепаат Баерн. У Грција може да се искубат.Крв и Арсенал не одат добро зачинети со кладба. @Топче може да потврди...
Не омекнал туку нема веќе кого да назначи. Ете по втор пат почна да ги враќа. Ќе треба пак сега Грант, Склоари, Хидинк, Анчелоти, АВБ, Ди Матео, БенитезПа може бе,ко носач на куфери,ко коментатор,или наместо Ева,па него да му се дерат да види како е,ама ко тренер никако.Омекнал Русинот инаку вакви ситуации ги решаваше по кратка постапка.
Ќе му до продолжат беДo 2019 му е дoгoвoрoт.
Не мрда Венгер од Арсенал, ќе завршат пак 4то во Англија, ќе ги поминат некако на сила групите во ЛШ, ќе испаднат во 1/8 финале, како Бени, по навика.Само 3 гола дале грциве во 12 гостувања во Англија и Арсенал мора да го руши рекордот и во една да ги прими.
У недела со Јунајтед ќе бидат под страшен притисок, можно е да лета Венгер и таа ако ја изгубат.