UEFA Champions League 2015/2016

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Само што постојат големи шанси Манчестер-ПСВ да биде умрен и неинтересен натпревар. А и без тоа нема логика пред Јувентус-Сити да ја даваат, бидејќи оваа не само што е онака дерби туку и може да биде доста интересен меч.
Убаво си пишав јас. Овие двојки на натпревари да беа до 4 коло без сомнение ќе го даваа Јуве бидејки е поголемо дерби од Јунајтед и ПСВ, но бидејки вашата група е речиси решена, најлогичен избор ќе беше Манчестер и ПСВ бидејки и двата клуба се борат за пролаз во осмина финалето.

И да, нема шанса Манчестер и ПСВ да виде мртов натпреварот како што пиша ти, во тоа сум 100 посто сигурен.

O

ob1

Гостин
Убаво си пишав јас. Овие двојки на натпревари да беа до 4 коло без сомнение ќе го даваа Јуве бидејки е поголемо дерби од Јунајтед и ПСВ, но бидејки вашата група е речиси решена, најлогичен избор ќе беше Манчестер и ПСВ бидејки и двата клуба се борат за пролаз во осмина финалето.

И да, нема шанса Манчестер и ПСВ да виде мртов натпреварот како што пиша ти, во тоа сум 100 посто сигурен.
Колку сакам 0-0 да заврши Манчестер - ПСВ па да те умре тука цел форум од заебавање.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Колку сакам 0-0 да заврши Манчестер - ПСВ па да те умре тука цел форум од заебавање.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ[DOUBLEPOST=1448202328][/DOUBLEPOST]А ако Јуве и Сити одиграат 0-0 ?
Секакви имало..........

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Тај е тај македонски менталитет. Ти му викај црно, он ти вика бело е.
Бравос ме заеба,јас другар немам ништо против тебе туку ме нервира фактот дека живееш во најотепаната држава во Европа и се понашаш како да си од Лондон,ова е форум и се дискутира се што ќе посакаш во рамките на дозволеното,но такви детски изрази Шити,Мити,Лузерпул не се користат веќе долго време бидејќи сметаме дека се детски и малоумни и со тоа што ќе ги спомниш во таква конотација ствараш нервоза и провоцираш членови што се фанови на истоимените клубови...а тие членови не ти се непријатели и верувам самиот не сакаш да створиш таква лоша слика за тебе..

Затоа спушти се малце на земја бидејќи не живееме во Англија па толку сериозно да си го сфаќаме ривалството,тука се коментира за забава и да се сподели некоја корисна информација во врска со клубовите па да можат грото коцкари во МКД да фатат нека банка вкладилница бидејќи тоа е најлесен начин да се дојди до лесни пари

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Бравос ме заеба,јас другар немам ништо против тебе туку ме нервира фактот дека живееш во најотепаната држава во Европа и се понашаш како да си од Лондон,ова е форум и се дискутира се што ќе посакаш во рамките на дозволеното,но такви детски изрази Шити,Мити,Лузерпул не се користат веќе долго време бидејќи сметаме дека се детски и малоумни и со тоа што ќе ги спомниш во таква конотација ствараш нервоза и провоцираш членови што се фанови на истоимените клубови...а тие членови не ти се непријатели и верувам самиот не сакаш да створиш таква лоша слика за тебе..

Затоа спушти се малце на земја бидејќи не живееме во Англија па толку сериозно да си го сфаќаме ривалството,тука се коментира за забава и да се сподели некоја корисна информација во врска со клубовите па да можат грото коцкари во МКД да фатат нека банка вкладилница бидејќи тоа е најлесен начин да се дојди до лесни пари
Јас сум на земја, јас пишував за нешто друго а ти ја одвлече поентата на сосем 15 место од мојот прв пост.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Само што постојат големи шанси Манчестер-ПСВ да биде умрен и неинтересен натпревар.
Ај ќе те молам немој вакви глупости да пишуваш. Како може еден тим предводен од таков стратег како Ван Гал да игра умрен и неинтересен фудбал?[DOUBLEPOST=1448203617][/DOUBLEPOST]
Глуп е овој тендеров или трола? :cautious:
Од се по малку.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Кои факти? Дека МанУтд-Пеесве е поинтересна утакмица од МанБлу и Јуве?
Пишав јас убаво.
Јуве натпреварот ќе беше поинтересен ако се играше до 4 коло, вака Манчестер и ПСВ е поинтересна и затоа требаше МТВ таа да ја пренесуваат бидејки се борат директно за осмина финале.[DOUBLEPOST=1448204248][/DOUBLEPOST]
Ај ќе те молам немој вакви глупости да пишуваш. Како може еден тим предводен од таков стратег како Ван Гал да игра умрен и неинтересен фудбал?[DOUBLEPOST=1448203617][/DOUBLEPOST]
Од се по малку.
Анти ЛВГ....Јасно ми е..........

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
знам разочарани сте манчестеровци, пошто одамна не го давале вашиот тим на наша програма во вторник/среда.. Тоа што се борите директно за влез даље, не го мења фактот што секако поинтересна текма ќе биде шампионот на Италија и вицешампионот на Енглеска каде што воедно за 1во место во групата се борат.. Бај д веј и Галатасарај - Атлетико директно одлучува кој ќе иде даље, и тие да не треба да ги даваат место Јуве-Сити?

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
знам разочарани сте манчестеровци, пошто одамна не го давале вашиот тим на наша програма во вторник/среда.. Тоа што се борите директно за влез даље, не го мења фактот што секако поинтересна текма ќе биде шампионот на Италија и вицешампионот на Енглеска каде што воедно за 1во место во групата се борат..
Точно е дека сум разочаран од изборот на МТВ, бидејки ќе даваат натпревар од 5 коло во група каде едниот клуб е пласиран во осмина финалето, а другиот 99 посто иде напред, а нема да даваат натпревар каде што ќе има атомски фудбал и каде ниту една од двете екипи не е сигурна за осмина финале.

Во крајот на месец септември 2015 не даваа против Волфсбург, што и не е така поодамна, како што ти викаш.[DOUBLEPOST=1448206490][/DOUBLEPOST]
@tander123 друже ај прибери се малце, глуп испаѓаш кога пробуваш да вреѓаш.
Ако морам да спаѓам на пониско ниво како некои овде кои први почнуваат да вреѓат, нема проблем за мене.
А ако не ти се допаѓа тоа што го гледаш и не ти одговара твој проблем.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Точно е дека сум разочаран од изборот на МТВ, бидејки ќе даваат натпревар од 5 коло во група каде едниот клуб е пласиран во осмина финалето, а другиот 99 посто иде напред, а нема да даваат натпревар каде што ќе има атомски фудбал и каде ниту една од двете екипи не е сигурна за осмина финале.

Во крајот на месец септември 2015 не даваа против Волфсбург, што и не е така поодамна, како што ти викаш.[DOUBLEPOST=1448206490][/DOUBLEPOST]
Ако морам да спаѓам на пониско ниво како некои овде кои први почнуваат да вреѓат, нема проблем за мене.
А ако не ти се допаѓа тоа што го гледаш и не ти одговара твој проблем.
Немојш да заплачиш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Во крајот на месец септември 2015 не даваа против Волфсбург, што и не е така поодамна, како што ти викаш.
добро, моја грешка, ете ве давале ... Ама освен пласман даље не гледам друга причина зашто би ја давале ман ју.. Ама како што реков и Галатасарај- Атлетико одлучува кој ќе иде даље, ама тоа не значи дека поинтересна текма ќе биде од шампионот на италија (вицешампионот на европа) и вицешампионот на енглеска кој воедно се борат за прво место во групата.. Ај сега кажи ми кои причини повеќе преовладуваат...

Kajgana Shop

На врв Bottom