UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Euforijata ne ubi posobeni prvite dvajse minuti ocajni poleka poleka se stabilizravme

Ако случајно Јувентус направи изненадување и ја сврти утакмицата спремајсе за најголемиот ремет во историјата на форумот :D
Spremen sum be uzivaj.Ama sea ke kutat,ako ja svrtat,sto prema igrata nema ama bas nikakvi sansi,ke izripaat.Posle vojna site generali [emoji2]

Добро е што губат само со 1 гол разлика, Барса доминира, тешко Јуве ако не фати да игра како што треба и чека само на контри.
Реално Бара е класа над нив, но една утакмица е, еден гол треба да се смени се, и Баерн беше подобар од Челзи, па Челзи освои.

Spremen sum be uzivaj.Ama sea ke kutat,ako ja svrtat,sto prema igrata nema ama bas nikakvi sansi,ke izripaat.Posle vojna site generali [emoji2]
Ова финале е почеток на големиот и европски Јувентус, и да изгубиме кај мене нема да има разочарување.
Запамети... почеток:anco:

Ke poigra barsa viktorija, pa ke si go digne peharot i srekni i veseli nakaj spanija ke ja opraat.Uste e daleku e ovoj tim na juventus od vrvot na evropa,a i od onoj tim na inter pod murinjo,sakale toa da go prifatat ili ne ;-)

а што треба да направат за да бидат у врвот на европа финале лш не е доволно само 1 тим е у врвот на европа? Може овој тим не е баш најсјаен со оглед на искуството на 95% од играчите им е прво фианле... како и да е со искуството и парите кои ги добија годинава само може да напреднат.

Доста сомнителна ситуација и одма после на другата страна многу сличен гол како тој на Јуве.

Пу да им е*м све циганиве дадоа гол,сега водат 2:1 ама кратко ќе трае

ЈУВЕ ШАМПИОНИ[DOUBLEPOST=1433621829][/DOUBLEPOST]
Добро е го поништија голот
Кога играш со рака така е

Далеку од пенал беше тоа на Погба, претходно он влечеше, така да чиста одлука, судииве засега одлично го судат финалево.

За судењево капа долу, подобро судење во Европа одамна не сме гледале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom