UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реприза од финалето ќе имат на МРТВ вечерта или јок ?

Реално не ми е страв од Мората и Тевез, али многу ми е страв од тие копачите на средина. Трчаат како луди. Се мислам на дрога се :D И нормално шутот на Пирло, не смеат да се праат прекршоци до 30 метра, пошо тоа е исто како пенал :D
Мислам дека нема да биде толку лесно како што сите викаат, али ако Барса даде прва гол и кучињава се отворат, мислам дека ќе ни биде полесно. :)

Реално не ми е страв од Мората и Тевез, али многу ми е страв од тие копачите на средина. Трчаат како луди. Се мислам на дрога се :D И нормално шутот на Пирло, не смеат да се праат прекршоци до 30 метра, пошо тоа е исто како пенал :D
Мислам дека нема да биде толку лесно како што сите викаат, али ако Барса даде прва гол и кучињава се отворат, мислам дека ќе ни биде полесно. :)
Барса ако даде прва гол и тоа ако е во првото полувреме 95% победува. Затоа мора да се игра мнооогу внимателно.

11392928_1003650316348097_1506846162340025049_n.jpg

:shok2:

Ок ајде за ти да навиваш за Барса ќе се преправаме дека тие не се фаворити во финалето.

Неутралните не навиваат за Барса затоа што во последните години речиси сите тимови барем по еднаш се елиминирани од нив така што природно ти иде да си против
Добро друже We got it.. Ќе си навивам за Јуве фала богу.. не сум неутрален во случајов.. Него честитање пред одиграно финале е во најмала рака моронски. Иначе да фаворити сте тоа и баба ми го знае али да си честитате шо знам...

Jувентус првите 20 минути буквално не знаеја каде се наоѓаат. Дали еуфорија ги утепа, или што им се деси појма неам стварно. Така уствари и падна голот, кој во секој случај беше преубава акција од Барселона, но кој остава сам фудбалер во тој дел од 16никот бе? Пирло исто изгубен во свемирот, а Меси цел меч ќе ги провоцира Погба и Видал за да лапнат црвен.. :D

Ја загубивме битката на средината на теренот, затоа и губиме....

Неможам да го гледам натпреваров, ќе гледам Парови со мајка ми :(

Ke poigra barsa viktorija, pa ke si go digne peharot i srekni i veseli nakaj spanija ke ja opraat.Uste e daleku e ovoj tim na juventus od vrvot na evropa,a i od onoj tim na inter pod murinjo,sakale toa da go prifatat ili ne ;-)

Ke poigra barsa viktorija, pa ke si go digne peharot i srekni i veseli nakaj spanija ke ja opraat.Uste e daleku e ovoj tim na juventus od vrvot na evropa,a i od onoj tim na inter pod murinjo,sakale toa da go prifatat ili ne ;-)

Ако случајно Јувентус направи изненадување и ја сврти утакмицата спремајсе за најголемиот ремет во историјата на форумот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom