Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално кога не можат да се сретнат,кај да ги елиминираат,во Лига Европа?Интер не е елиминиран од Барса хехехехеехехехе![]()
Последен пат коа се сретнаа, еее Интер на времето.Нормално кога не можат да се сретнат,кај да ги елиминираат,во Лига Европа?![]()
Барса ако даде прва гол и тоа ако е во првото полувреме 95% победува. Затоа мора да се игра мнооогу внимателно.Реално не ми е страв од Мората и Тевез, али многу ми е страв од тие копачите на средина. Трчаат како луди. Се мислам на дрога сеИ нормално шутот на Пирло, не смеат да се праат прекршоци до 30 метра, пошо тоа е исто како пенал
Мислам дека нема да биде толку лесно како што сите викаат, али ако Барса даде прва гол и кучињава се отворат, мислам дека ќе ни биде полесно.![]()
Добро друже We got it.. Ќе си навивам за Јуве фала богу.. не сум неутрален во случајов.. Него честитање пред одиграно финале е во најмала рака моронски. Иначе да фаворити сте тоа и баба ми го знае али да си честитате шо знам...Ок ајде за ти да навиваш за Барса ќе се преправаме дека тие не се фаворити во финалето.
Неутралните не навиваат за Барса затоа што во последните години речиси сите тимови барем по еднаш се елиминирани од нив така што природно ти иде да си против
Ke poigra barsa viktorija, pa ke si go digne peharot i srekni i veseli nakaj spanija ke ja opraat.Uste e daleku e ovoj tim na juventus od vrvot na evropa,a i od onoj tim na inter pod murinjo,sakale toa da go prifatat ili ne ;-)