DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Euforijata ne ubi posobeni prvite dvajse minuti ocajni poleka poleka se stabilizravme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spremen sum be uzivaj.Ama sea ke kutat,ako ja svrtat,sto prema igrata nema ama bas nikakvi sansi,ke izripaat.Posle vojna site generali [emoji2]Ако случајно Јувентус направи изненадување и ја сврти утакмицата спремајсе за најголемиот ремет во историјата на форумот![]()
Ова финале е почеток на големиот и европски Јувентус, и да изгубиме кај мене нема да има разочарување.Spremen sum be uzivaj.Ama sea ke kutat,ako ja svrtat,sto prema igrata nema ama bas nikakvi sansi,ke izripaat.Posle vojna site generali [emoji2]
Ke poigra barsa viktorija, pa ke si go digne peharot i srekni i veseli nakaj spanija ke ja opraat.Uste e daleku e ovoj tim na juventus od vrvot na evropa,a i od onoj tim na inter pod murinjo,sakale toa da go prifatat ili ne ;-)
OkОва финале е почеток на големиот и европски Јувентус, и да изгубиме кај мене нема да има разочарување.
Запамети... почеток![]()