Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
е вака веќе може, без Џорџо со Бонучи језда ја сметам дека Барза беше бољи од нив двајца.. Башка Милер која слика му ја ставиле со мегафонот![]()
Според Уефа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е вака веќе може, без Џорџо со Бонучи језда ја сметам дека Барза беше бољи од нив двајца.. Башка Милер која слика му ја ставиле со мегафонот![]()
Според Уефа.

А зошто он кога даде гол со рака не отиде да слави со судијата му ебам тоа ќелавицата...Анри за Чичарито:
He had a couple of chances in the game before that but I can tell you he can thank Ronaldo tonight. I know he went on to celebrate alone and everything but he can thank Ronaldo. For me, he has to. That is, for me, Ronaldo's goal. What I don't like after is (he celebrated) like he won the World Cup. Turn around and celebrate with Ronaldo.
![]()
Анри за Чичарито:
He had a couple of chances in the game before that but I can tell you he can thank Ronaldo tonight. I know he went on to celebrate alone and everything but he can thank Ronaldo. For me, he has to. That is, for me, Ronaldo's goal. What I don't like after is (he celebrated) like he won the World Cup. Turn around and celebrate with Ronaldo.
![]()
nikoj ne go komentira momentot,Cicarito dava gol za plasman na Real, Ronaldo trca nastrana se radva kako toj da go dal golot, pa uste i Ramos i Pepe go guskat nego ko nebare toj go postigna golot,a ovaj ( Cicarito) lezi ko umren na treva svasta ej, vo red toj bese zasluzen za golot ama pogolem seljak od Roki mislam nema. Igraciste e nema zbor tuka ama karakter nula.

... Да не беше Чичарито да шутира залудна ќе беше акцијата на Хамес и Роналдо , и асистенцијата. Од друга страна па да не беше Роналдо да му ја нацрта на нозе џабе ќе беше што Чича е сам пред голот. Голот си е заслуга на сите , не за џабе фудбалот е тимска игра. И затоа Роналдо е крив што другите него го гушнале , а не Чичарито ..гомно е од човек бе никаков карактер права си! Не ја читам често темава али кога и да влезам мора некоја глупост да прочитам , се фатиле за прославата на голот какви искомплексирани ликови сте вие. Сум видел , и сте виделе милион ституации каде соиграчите од било кој тим трчаат некогаш повеќе кон асистентот отколку кон реализаторот , понекогаш асистенцијата е побитна од голот . а и дури вчера и не беше таква ституацијата , после голот Роналдо и соиграчите тргна кон Чичарито , а ти тоа го заклучи од камерата што после голот го дадоа Роналдо и една слика додека овој лежи на земја а другиве него го гушкаат , и што е сега Роналдо крив ? Вам омразата кон Роналдо или Меси или било кој друг фудбалер ве тера да си ја имате таа слика во вашите глави .. поздравcekaj malce, jas golot ne go vidov, vidov samo kamerata odma Ronaldo go pokaza, Ramos, Pepe, Isko na Ronaldo se nafrlija kakov Cicarito, Kros samo go vidov kaj Cicarito legnat i uste nekoj ne znam koj bese, i ova ne e prv pat, i drug pat se ima sluceno