UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите кај Волкот отидоа одма,а воа телево после покажуе со прст му ебам циганот

Најискрено ќе те прашам.
Не ти е тешко да постираш клипови од оваа утакмица?
Не те пржи? :D

Ќе кажев нешто ама ај, супермодератор си :icon_mrgr:

Според мене Атлетико да беше на местото на Јувентус ќе се најдеа 4-рите најдобри екипи во Европа..во никој случај не е Јувентус подобра екипа од Атлетико Мадрид кои се доктори за одбрана..впрочем тоа се увиде на меѓусебните натпревари оваа година каде Атлетико во глобала беше подобра екипа на двата натпревари и лесно се справуваше со Јувентус..ама ете имаа несреќна ждрепка и му се падна Реал Мадрид во 1/4 финалето...треба некогаш и противникот да ти се погоди

Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.

И гледам сите пишите желба ви е Јуве во полуфинале, па и ние јувенташите да си кажеме, најмногу се плашам од Барса, многу јак напад имаат а ние бавни дефанзивци, мислам дека нема што да бараме со нив во двомеч. Реал ми изгледа како најидеален противник, мислам дека можиме со нив да излезиме на крај. Баерн се подобри од Реал но годинава можеме да им дадеме поголем отпор отколку пред 2 сезони но не сакам да се паднат оти ќе треба да играат Реал-Барса а Ел Класико веќе ми е дојдено преку глава.

Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.

И гледам сите пишите желба ви е Јуве во полуфинале, па и ние јувенташите да си кажеме, најмногу се плашам од Барса, многу јак напад имаат а ние бавни дефанзивци, мислам дека нема што да бараме со нив во двомеч. Реал ми изгледа како најидеален противник, мислам дека можиме со нив да излезиме на крај. Баерн се подобри од Реал но годинава можеме да им дадеме поголем отпор отколку пред 2 сезони но не сакам да се паднат оти ќе треба да играат Реал-Барса а Ел Класико веќе ми е дојдено преку глава.
Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.

Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.

Не делувавме како пички, туку едноставно двата тима се јадеа на средината на теренот... ако гледаме така и Атлетико тој натпревар беше мизерија, ама ете од немајкаде дадоа еден шашма гол. Тој натпревар Алегри добро ги постави играчите, и целосно го неутрализиравме противникот. Додека сите пцуевте во фан клубот зошто сме изгубиле (ќе повторам со еден шашма гол), јас бев еден од ретките кои ги пофали за одиграната игра во Мадрид

Не делувавме како пички, туку едноставно двата тима се јадеа на средината на теренот... ако гледаме така и Атлетико тој натпревар беше мизерија, ама ете од немајкаде дадоа еден шашма гол. Тој натпревар Алегри добро ги постави играчите, и целосно го неутрализиравме противникот. Додека сите пцуевте во фан клубот зошто сме изгубиле (ќе повторам со еден шашма гол), јас бев еден од ретките кои ги пофали за одиграната игра во Мадрид
Да ама да кажеш дека сме издоминирале на тој натпревар не оди некако...

Пичкарски, како било за малку ќе издржевме што е супер за гостински терен. Сега кога ќе се вратиш на тој натпревар без Барзаљи,Евра,Видал и Мората чудо е и како не изгубивме повеќе.

:icon_lol: :icon_mrgr:

11114062_10152873553437339_7639051406454459603_n.jpg

таа најдесно би ја опнал абе низ уста да и излезе :D[DOUBLEPOST=1429803751][/DOUBLEPOST]
тие две утакмици со Атлетико дома и гости беа помртви и од овие со Монако.. Првата беше јака борба на средината и стварно глуп гол примивме, втората утакмица беше очобол од вселената се гледаше дека 0-0 ќе заврши немаа ни двете екипи желба да поминат пола терен камоли до гол шанса да дојдат..

Последно уредено:
11111559_1402669953106550_3992245183189466112_n.jpg

И тоа Шалке во 2011 ги елиминирал Интер во четвртфиналето со вкупни 7:3 :sekcza:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom