Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите кај Волкот отидоа одма,а воа телево после покажуе со прст му ебам циганот
Според мене Атлетико да беше на местото на Јувентус ќе се најдеа 4-рите најдобри екипи во Европа..во никој случај не е Јувентус подобра екипа од Атлетико Мадрид кои се доктори за одбрана..впрочем тоа се увиде на меѓусебните натпревари оваа година каде Атлетико во глобала беше подобра екипа на двата натпревари и лесно се справуваше со Јувентус..ама ете имаа несреќна ждрепка и му се падна Реал Мадрид во 1/4 финалето...треба некогаш и противникот да ти се погоди
Ќе кажев нешто ама ај, супермодератор си![]()
Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.
И гледам сите пишите желба ви е Јуве во полуфинале, па и ние јувенташите да си кажеме, најмногу се плашам од Барса, многу јак напад имаат а ние бавни дефанзивци, мислам дека нема што да бараме со нив во двомеч. Реал ми изгледа како најидеален противник, мислам дека можиме со нив да излезиме на крај. Баерн се подобри од Реал но годинава можеме да им дадеме поголем отпор отколку пред 2 сезони но не сакам да се паднат оти ќе треба да играат Реал-Барса а Ел Класико веќе ми е дојдено преку глава.
Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.
Да ама да кажеш дека сме издоминирале на тој натпревар не оди некако...Не делувавме како пички, туку едноставно двата тима се јадеа на средината на теренот... ако гледаме така и Атлетико тој натпревар беше мизерија, ама ете од немајкаде дадоа еден шашма гол. Тој натпревар Алегри добро ги постави играчите, и целосно го неутрализиравме противникот. Додека сите пцуевте во фан клубот зошто сме изгубиле (ќе повторам со еден шашма гол), јас бев еден од ретките кои ги пофали за одиграната игра во Мадрид
Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.
Да ама да кажеш дека сме издоминирале на тој натпревар не оди некако...
таа најдесно би ја опнал абе низ уста да и излезе
тие две утакмици со Атлетико дома и гости беа помртви и од овие со Монако.. Првата беше јака борба на средината и стварно глуп гол примивме, втората утакмица беше очобол од вселената се гледаше дека 0-0 ќе заврши немаа ни двете екипи желба да поминат пола терен камоли до гол шанса да дојдат..Немој ти се молам. Тоа ни е можеби најлошиот натпревар во сезоната каде што на теренот делувавме како пички и не создадовме ниту полушанса.
Не рече ти бре, туку Лео на него мислев.А кај кажав дека сме издоминирале?![]()