UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишав јас дека Реал полесно од очекувањата ќе го помине Атлетико, што и не беше баш случај кога ќе се погледнат резултатите од двата меча, али ипак во пракса беше така. На првиот меч апла ги спаси Облак со неколку world class одбрани, а на вториот Реал беа многу десеткувани, без Модриќ, Бензема, Бејл и Марсело и пак Атлетико не направи ништо посебно освен тој ударот од далеку и ударот со глава во второто полувреме. Рикнаа Атлетико сезонава, башка загубија двајца многу битни играчи, ајде Фелипе Луис океј, ама Коста и Манџикиќ се неспоредливи. Згора на тоа оваа година никој не ги доживуваше како аутсајдери, него како озбилна екипа, за разлика од лани...

Гледам многу од вас како да го отпишуваат Реал, фрлаат се на карта на Барселона и Баерн, али јас во никој случај не би го отпишал Реал. Ако се комплетни, со Модриќ и Бејл во тимот, тогаш може да победат било кого. Не знам колку време ќе се повредени овие двајца, али ако се вратат за 1/2 финалните мечеви тогаш Реал ќе е можеби прв фаворит за титулата, или ајде рамо до рамо со Барселона и Баерн. Видовме што се може овој тим на Карло да направи, и лани а и оваа сезона.

Во секој случај во 1/2 финалето се најдоа четирите најдобри екипи во Европа во моментов и очекувам исклучително интересни дуели.

Ајде бе ждребецот се чека аман оваа Европа Лига.

Анри за Чичарито:

He had a couple of chances in the game before that but I can tell you he can thank Ronaldo tonight. I know he went on to celebrate alone and everything but he can thank Ronaldo. For me, he has to. That is, for me, Ronaldo's goal. What I don't like after is (he celebrated) like he won the World Cup. Turn around and celebrate with Ronaldo.

:D

11674_10153254216259127_7497727130845209443_n.jpg

Келини бе:pos:

^ A bunch of bullshit :) Ronaldo istoto bi go napravil.
Па реално би го направил. :D Сепак муабетот му е оти утна неколку зицери, па у смисла му ја спасил вечерта. Тоа што го пишав погоре уствари. xD

nikoj ne go komentira momentot,Cicarito dava gol za plasman na Real, Ronaldo trca nastrana se radva kako toj da go dal golot, pa uste i Ramos i Pepe go guskat nego ko nebare toj go postigna golot,a ovaj ( Cicarito) lezi ko umren na treva svasta ej, vo red toj bese zasluzen za golot ama pogolem seljak od Roki mislam nema. Igraciste e nema zbor tuka ama karakter nula.

Los bese prvo poluvreme ali vtoro go izigra klasa, a bese na rab na crven karto uste od 30ta minuta, jas mislev deka ke go vadi na poluvreme.
Imase milion intervencii megu koi i nekolku kako posleden igrac vo odbranata.
Mozebi ne zasluzuva mesto vo tim na koloto(radi prvoto poluvreme), ama doktorski go izigra vtoriot del od natprevarot. :)

nikoj ne go komentira momentot,Cicarito dava gol za plasman na Real, Ronaldo trca nastrana se radva kako toj da go dal golot, pa uste i Ramos i Pepe go guskat nego ko nebare toj go postigna golot,a ovaj ( Cicarito) lezi ko umren na treva svasta ej, vo red toj bese zasluzen za golot ama pogolem seljak od Roki mislam nema. Igraciste e nema zbor tuka ama karakter nula.

Не туку тропај глупости после се гушнаа.
Сите прво појдоа да му честитаат на Чичарито па на Роналдо. Требаше изгледа да му се опнат над него дур да го задушат за ти задоволна да бидеш и Роки да не биде сељак.

Сите прво појдоа да му честитаат на Чичарито па на Роналдо. Требаше изгледа да му се опнат над него дур да го задушат за ти задоволна да бидеш и Роки да не биде сељак.
У право е девојчето. Си ебал мајката Роналдо најјако радување за асистенција извади од коа пратам фудбал, а кутриот чича си лежеше на земја ко мртов..

Сите му честитаа и пред и после, се гушна со Роналдо што не е јасно не знам.
Иста прослава со различни улоги имаше пред 4 дена, тогаш беше ок, сега Роналдо сељак, ама во ред е џабе расправање.

cekaj malce, jas golot ne go vidov, vidov samo kamerata odma Ronaldo go pokaza, Ramos, Pepe, Isko na Ronaldo se nafrlija kakov Cicarito, Kros samo go vidov kaj Cicarito legnat i uste nekoj ne znam koj bese, i ova ne e prv pat, i drug pat se ima sluceno

Добро де, најдобар е во свет, го намести голот на тацна за пролаз у полуфинале. Ваљда нема Чича прв да биде у кадар што пред тоа промаши три шанси што ретко кој напаѓач ќе ги промаши.

Со право тоа е „гол на Роналдо“, според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom