- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.717
- Поени од реакции
- 120.228
Пишав јас дека Реал полесно од очекувањата ќе го помине Атлетико, што и не беше баш случај кога ќе се погледнат резултатите од двата меча, али ипак во пракса беше така. На првиот меч апла ги спаси Облак со неколку world class одбрани, а на вториот Реал беа многу десеткувани, без Модриќ, Бензема, Бејл и Марсело и пак Атлетико не направи ништо посебно освен тој ударот од далеку и ударот со глава во второто полувреме. Рикнаа Атлетико сезонава, башка загубија двајца многу битни играчи, ајде Фелипе Луис океј, ама Коста и Манџикиќ се неспоредливи. Згора на тоа оваа година никој не ги доживуваше како аутсајдери, него како озбилна екипа, за разлика од лани...
Гледам многу од вас како да го отпишуваат Реал, фрлаат се на карта на Барселона и Баерн, али јас во никој случај не би го отпишал Реал. Ако се комплетни, со Модриќ и Бејл во тимот, тогаш може да победат било кого. Не знам колку време ќе се повредени овие двајца, али ако се вратат за 1/2 финалните мечеви тогаш Реал ќе е можеби прв фаворит за титулата, или ајде рамо до рамо со Барселона и Баерн. Видовме што се може овој тим на Карло да направи, и лани а и оваа сезона.
Во секој случај во 1/2 финалето се најдоа четирите најдобри екипи во Европа во моментов и очекувам исклучително интересни дуели.
Гледам многу од вас како да го отпишуваат Реал, фрлаат се на карта на Барселона и Баерн, али јас во никој случај не би го отпишал Реал. Ако се комплетни, со Модриќ и Бејл во тимот, тогаш може да победат било кого. Не знам колку време ќе се повредени овие двајца, али ако се вратат за 1/2 финалните мечеви тогаш Реал ќе е можеби прв фаворит за титулата, или ајде рамо до рамо со Барселона и Баерн. Видовме што се може овој тим на Карло да направи, и лани а и оваа сезона.
Во секој случај во 1/2 финалето се најдоа четирите најдобри екипи во Европа во моментов и очекувам исклучително интересни дуели.