UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Урлање и карање пред сите не е одлика на циган од Пластичарска не па на најплатениот менаџер во спортов, се согласувам. Карај се зад затворени врати.

Dr. Müller-Wohlfahrt has resigned his contract with FC Bayern. He was with Bayern since 1977.

очигледно од дамна се имат закачено според тоа што прочитав,ама во лош момент Пеп сакал да ја префрли вината на нив..
Со клипот што го видов,и со обвинувањето на мед.тим за поразот со Порто,Пеп покажа само дека не е тој гениј што се покажуваше уште од времето на барса,со неговата скормоност и мирољубие

Секој прав тренер би ја земал одговорноста за поразот кај него,тоа го имат направено многу тренери во тешки моменти на клубот( пример Моу при поразот од 5-0 од барса,и многу други.)

мПеп љПеп

Колку ги уназади Пеп како екипа Баерн, чудо едно... Под водство на тој предходно стариот беа машина, типична Германска екипа јака на секоја позиција од теренот, а сега...? Тика-Така, Ваму-Таму, Курци-Палци. Ги гледам вчера губат од Порто, оние пет минути си ја додаваат топката назад, немаа идеја како да нападнат... Катастрофа еј...

И кај ви беше Љоренте во муабетот што го правевте страници наназад? СРАМОТИЛОЦИ!!!

Колку ги уназади Пеп како екипа Баерн, чудо едно... Под водство на тој предходно стариот беа машина, типична Германска екипа јака на секоја позиција од теренот, а сега...? Тика-Така, Ваму-Таму, Курци-Палци. Ги гледам вчера губат од Порто, оние пет минути си ја додаваат топката назад, немаа идеја како да нападнат... Катастрофа еј...

И кај ви беше Љоренте во муабетот што го правевте страници наназад? СРАМОТИЛОЦИ!!!
Тие Лордот Бендтнер го заборавија тој за Љоренте и остали треторазредни напаѓачи зборува ...

И тренерот е таков ...

Не е беден,ја без разлика на се сум убеден и знам дека е одличен тренер,релативно млад ама вакви некои работи може да го коштаат скапо во екипа како Баерн.

Ќе ја почекам утакмицата со Порто да дадам подолг коментар.

Многу повреди не скапааа....Нема што тука,мора да се каже.

Ај пример да не е Роналдо Крос Модриќ Бензема, да се повредени у Реал што мислиш како ќе биде?

Он успеа и покрај тоа сеа да не држи конкурентни,имавме играчи да доминираме ама повреди коа ќе те сотрат што да праиш.

Не е беден,ја без разлика на се сум убеден и знам дека е одличен тренер,релативно млад ама вакви некои работи може да го коштаат скапо во екипа како Баерн.

Ќе ја почекам утакмицата со Порто да дадам подолг коментар.

Многу повреди не скапааа....Нема што тука,мора да се каже.

Ај пример да не е Роналдо Крос Модриќ Бензема, да се повредени у Реал што мислиш како ќе биде?

Он успеа и покрај тоа сеа да не држи конкурентни,имавме играчи да доминираме ама повреди коа ќе те сотрат што да праиш.
Не мислев на тоа туку ете со понашањето .. ако не се лажам и во барса имаше такви испади .. едноставно самобендисан е !! Иначе Реал го истурка тој период .. изгуби еден куп бодови кога играа без Лука , Хамес , Пепе , Рамос ....

Не мислев на тоа туку ете со понашањето .. ако не се лажам и во барса имаше такви испади .. едноставно самобендисан е !! Иначе Реал го истурка тој период .. изгуби еден куп бодови кога играа без Лука , Хамес , Пепе , Рамос ....

Епа глеашш....

А ние тепавме скоро све у тој период,стигнавме до полуфинале куп на Германија,ја одржавме предноста со Волфсбург и се пласиравме у четвртфинале ЛШ...

Поентата ми е,треба да знаеш да го менаџираш тој период за да го пребродиш побезболно..Пеп тука одлично се снајде.Многу тежок период беше.

Али без клучни играчи за ЛШ конкретно неможе да очекуваш чуда...Со тоа што за со Порто вчера убеден сум дека можевме подобро али ќе го чекам реваншот да коментирам.

Неможе да се негира фактот дека едноставно немаше цела сезона комплетен тим на располагање...Али буквално цела сезона.

Доктор што скоро 40 години бил во клубот, Пеп го натера отказ да си даде... Ја да сум управа, попрво би застанал на местото на докторот отколку на лиглево

Секој треба да си сноси одговорност за тоа што го работи. И јас да заебам нешто на работа ќе загазам. Пола тим ако е полу-мртов значи не правиш нешто како што треба. Докторов и со Клинсман истово го направил, си заминал па откако Клинсман си отиде си се вратил. А го повикаш на одговорност ач, го снема. 40 години кур се тресе незнам шо, гледам тоа ептен им помага во моментов кога мора со 3ца на клупа за резерви да играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom