UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасна потребата да се понижи полу распаднат тим, до толку мали се осеќате па тоа ви причинува задоволство и исполнетост ?
Добра логика, е не како Јувентус ќе играме еден два гола па после ќе се глупираме и ќе бранеме резултат. Ебаго 70.000 навивачи има на стадионот, фудбалот е забава.

Svaka cast za Francuzive ...

Sudijava gi osakati I dvata tima so kartoni, PSG ke bide bez pola Tim AKO se plasira atplasira at

Пошто ме мрзи да цитирам, Началникот сум ја. :) Тоа ваљда му доаѓа боље од шериф.

Иначе, и Луиз и Коста заслужија да не го завршат натпреварот и тоа повеќе од Ибрахимовиќ, тука е иронијата.

Ваљда за клуб се навива, не за играч. :D Сељак е Коста малце (или малце поише) али и добар напаѓач е. Во прво беше смирен, во второво се разжусти.

Ало началниче! :D

Mectaev da ima duel pomegju ibra i kosta, pa da se zajadat i ibra da mu objasnese nesto na majmunot faca

Не е дека не смеете. Глупо е да се ситите и јачите на форумов а уствари двајца клучни играчи ви се повредија ради тоа форсирање... Шо знам.
Еве го и овој, као Реал досега никогаш на играл добиени утакмици до крај па и дотепувал веќе отепани тимови. Инаку да, ние го правиме ова најчесто, затоа често има вакви резултати во наша корист секоја сезона, и дома и во европа. И рекорди држиме за тоа.:kezec:

Ќе се најде ли некој муШ што ќе прежали неколку стотици илјади евра и 6-7-8 месеци суспензија за да му го отвори носето циганско на Дијего Кошта?

Ууууууу бе клети едни,мувла жива и пак ќе пројдат.....

Не е дека не смеете. Глупо е да се ситите и јачите на форумов а уствари двајца клучни играчи ви се повредија ради тоа форсирање... Шо знам.
Ај ај, не знам кој не би се сител малку, сепак ЛШ е, убедлива победа во нокаут фаза. Вие да го здробевте Шалке вака, до финалето со нас за тоа ќе се пишуваше. :D
Не е ништо страшно со Робен и Рибери, и да паузираат кратко ќе биде.

Искрено, ко не се виде најубаво дали играл или не, али со оглед на реакцијата на Тиаго Силва, играл. :D

Искрено, ко не се виде најубаво дали играл или не, али со оглед на реакцијата на Тиаго Силва, играл. :D

Ја допре, се виде на таа снимката од поблиску што е.

После титулата против Баерн, реков дека очекувам за некоја година Челзи да освои титула во ЛШ со помош од судии како враќање на кармата за неправедниот пораз од Барса...

Еве утакмицава добро тргна..уште ете да стигнеме до 1/2 финале и таму судијата да ни помогне...добро ќе биде.. (y)

Бооооооо ги уништи Кујперс, еј. Бооооо. Едно од најлошите судења во последните 5 години. Ever.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom