UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам за другите, ама Руи Патрисио заслужил да се најде во тим оф д уик. Типот имаше ден против Челзи.
П.С. И за Велбек и Тоти е оправдано.

Не знам за другите, ама Руи Патрисио заслужил да се најде во тим оф д уик. Типот имаше ден против Челзи.
П.С. И за Велбек и Тоти е оправдано.
Добар голман е генерално, ама и нашите ја претераја во ситуациите 1 на 1 во него ја маваја :ROFLMAO:

Извинете доколку сум офтопик со сликата и ги пореметам квалитетните дискусии што се водат во позадина:D

2n7jwy8.jpg

Kaгава ко судија изглеа

Утре (Вторник)
18.00
ЦСКА Москва-Манчестер Сити
20.45 АПОЕЛ-ПСЖ, Рома-Баерн, Барселона-Ајакс, БАТЕ-Шахтјор, Челзи-Марибор, Порто-А.Билбао, Шалке-Спортинг.
Конечно и ЛШ се враќа :cool:

Утре (Вторник)
18.00
ЦСКА Москва-Манчестер Сити
20.45 АПОЕЛ-ПСЖ, Рома-Баерн, Барселона-Ајакс, БАТЕ-Шахтјор, Челзи-Марибор, Порто-А.Билбао, Шалке-Спортинг.
Конечно и ЛШ се враќа :cool:
:drk:

Инаку да беше среда, МТВ под мотото дека во Марибор настапува нашиот репрезентативец Агим Ибраими, ќе ги емитуваа нив пред Рома-Баерн со изговор дека овие може да ги гледаме на Еуроспорт и Арена, а ова би била едина шанса да се дава македонскиот репрезентативец :icon_lol:

Инаку да беше среда, МТВ под мотото дека во Марибор настапува нашиот репрезентативец Агим Ибраими, ќе ги емитуваа нив пред Рома-Баерн со изговор дека овие може да ги гледаме на Еуроспорт и Арена, а ова би била едина шанса да се дава македонскиот репрезентативец :icon_lol:
И поради специфичноста на англиско-словенските дуели. :icon_lol: :pos:

Не сум ич во тек, баш да ја ѕирнам темана :)

Инаку, Ливерпул-Реал ќе оди на МРТ.

Хахахахахахахха
Ете среда е Галатасарај, ама изгледа се разочараја од Пандев и одлучија да ја дат Ливерпул-Реал
Иначе Пандев многу мотивиран бил и многу трчал ама на тренинзи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom