Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар голман е генерално, ама и нашите ја претераја во ситуациите 1 на 1 во него ја мавајаНе знам за другите, ама Руи Патрисио заслужил да се најде во тим оф д уик. Типот имаше ден против Челзи.
П.С. И за Велбек и Тоти е оправдано.
Извинете доколку сум офтопик со сликата и ги пореметам квалитетните дискусии што се водат во позадина
![]()
Утре (Вторник)
18.00 ЦСКА Москва-Манчестер Сити
20.45 АПОЕЛ-ПСЖ, Рома-Баерн, Барселона-Ајакс, БАТЕ-Шахтјор, Челзи-Марибор, Порто-А.Билбао, Шалке-Спортинг.
Конечно и ЛШ се враќа![]()
И поради специфичноста на англиско-словенските дуели.
Инаку да беше среда, МТВ под мотото дека во Марибор настапува нашиот репрезентативец Агим Ибраими, ќе ги емитуваа нив пред Рома-Баерн со изговор дека овие може да ги гледаме на Еуроспорт и Арена, а ова би била едина шанса да се дава македонскиот репрезентативец![]()
Интер или Ливерпул? И двата беа јаки не знам поточно на кој мислиш.После фудбалот вчера илузорно е да се гледа ЛШ.
Интер или Ливерпул? И двата беа јаки не знам поточно на кој мислиш.![]()
за собиротИнтер или Ливерпул? И двата беа јаки не знам поточно на кој мислиш.![]()
Хахахахахахахха
Инаку да беше среда, МТВ под мотото дека во Марибор настапува нашиот репрезентативец Агим Ибраими, ќе ги емитуваа нив пред Рома-Баерн со изговор дека овие може да ги гледаме на Еуроспорт и Арена, а ова би била едина шанса да се дава македонскиот репрезентативец![]()