UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уат ???

Кога сум рекол дека Кавани не е преценет ?

Сум рекол дека е подобра опција од Коста (една од мнооогуте) ама не значи дека е прва најдобра опција.

Уат ???

Сум рекол дека е подобра опција од Коста (една од мнооогуте) ама не значи дека е прва најдобра опција.

Прва најдобра опција беше Хулк или Фалкао ? :icon_mrgr:

Така се навикнати на форумов, после еден натпревар е слаб, наредниот ќе даде 2 гола одма е класа напаѓач.
Не знам за другите ама јас си го хејтам оддамна. xD

Уат ???

Кавани вреди 20 милиони повеќе од Коста? Цел Шурле е тоа...

Дај кажете зошто Кавани вреди повеќе од еден Коста, Стариџ, Манџукиќ, Левандовски итн... Смешно ми е, започнувате дискусија и ја браните со аргументи како "Од вчера фудбал гледате", "Ќе изигра неколку утакмици лошо и не чини", "Не е тој крив што седи на клупа или игра на неприродна позиција". Дај кажете ми во последниве две календарски години што има направено да е страшен напаѓач?
Останало тоа страшен напаѓач од времето во Наполи, сега не е ни 10% од тоа што бил.
Немало кој да му мести голови. :facepalm: Како вчера утакмицата да сте ја следеле на телетекст да си го проверите ливчето. Колку само контри и полуконтри упропасти дечкото, Бентнер и Јакубу комбинирано немаат упропастено цел живот.

Kavani nekako losava forma go tera uste od vremeto na Napoli, a ne poslednive 2 utakmici. Na Svetskoto plus bese ocaj. Muabetot deka e рrecenet e deka ne vredi ni priblizno do 50 milioni.
2011/12 Serie A - 35app 23goals 4assists
Champions League 8app 5goals 2assists
Coppa Italia 5app 5goals 1assist
48app 33goals

2012/13
Serie A- 34app 29goals 5assists
Europa League - 7app 7goals 1assist
Coppa Italia - 1app 1goals
42app 37goals

Страшно лоша форма....

2011/12 Serie A - 35app 23goals 4assists
Champions League 8app 5goals 2assists
Coppa Italia 5app 5goals 1assist
48app 33goals
2012/13 Serie A- 34app 29goals 5assists
Europa League - 7app 7goals 1assist
Coppa Italia - 1app 1goals
42app 37goals

Страшно лоша форма....

Или лошо си сфатил или лошо се изјаснив. Сакав да кажам дека е во лоша форма откога си замина од Наполи.

Или лошо си сфатил или лошо се изјаснив. Сакав да кажам дека е во лоша форма откога си замина од Наполи.
Мислев викаш дека и пред ПСЖ бил во лоша форма...
А и лани не беше толку лош, башка човекот игра крило во ПСЖ, еве статистика и од лани 16 гола на 30 наптревари во лига , 4 гола од 8 натпревари ЛШ, и 5 од 5 во Куп, 43 наптревари 25 гола, за крило... Е светсково беше тапа реално

Дај кажете зошто Кавани вреди повеќе од еден Коста, Стариџ, Манџукиќ, Левандовски итн... Смешно ми е, започнувате дискусија и ја браните со аргументи како "Од вчера фудбал гледате", "Ќе изигра неколку утакмици лошо и не чини", "Не е тој крив што седи на клупа или игра на неприродна позиција". Дај кажете ми во последниве две календарски години што има направено да е страшен напаѓач?
Останало тоа страшен напаѓач од времето во Наполи, сега не е ни 10% од тоа што бил.
Немало кој да му мести голови. :facepalm: Како вчера утакмицата да сте ја следеле на телетекст да си го проверите ливчето. Колку само контри и полуконтри упропасти дечкото, Бентнер и Јакубу комбинирано немаат упропастено цел живот.

Оваа навреда за лордот не ти требаше :D

Не ја даваат ради Пандев утакмицава,туку за Венгер полнолетството :D

Дани еден точен пас нема досега, а 88 минута е, очај.
И Рондон е очај. Додуша само второто го гледав ама катастрофа игра од Рондон. Да беше малку поприсебен, досега ќе водеше Зенит.

И Рондон е очај. Додуша само второто го гледав ама катастрофа игра од Рондон. Да беше малку поприсебен, досега ќе водеше Зенит.

Слабо го изигра и првото полувреме. Хулк се трудеше на моменти, а Дани и Рондон ги усеруваа акциите. :D
Доста килаво изгледаа Зенит, а можеа слободно да ги демолираат Монако. Колку само слободен простор имаше посебно во првото полувреме на левата страна ама ништо не направија.
И измените слабо на АВБ, Смољников и Кержаков ништо не променија во играта.

Иначе доколку Монако помини група и се сретни со некој од посилнине екипи, well 18+.
Распашана банда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom