UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како заклучивте дека Кавани е преценет играч, алал ви вера. Тој може имал и може да има неколку слаби натпревари, ама и самиот не е крив што минатата сезона играше десно крило сега не знам оваа што игра.

Кавани е страшен напаѓач, одличен голгетер кој ја држи одбраната на штрек 90+ минути. Сам знае да си измисли гол, одличен е и во дефанзива. Кога беше во Наполи 80% од корнерите тој ги исфрлуваше. Може да имал слаб натпревар или неколку натпревари, ама полека со муабетите за преценет играч.

Како заклучивте дека Кавани е преценет играч, алал ви вера. Тој може имал и може да има неколку слаби натпревари, ама и самиот не е крив што минатата сезона играше десно крило сега не знам оваа што игра.

Кавани е страшен напаѓач, одличен голгетер кој ја држи одбраната на штрек 90+ минути. Сам знае да си измисли гол, одличен е и во дефанзива. Кога беше во Наполи 80% од корнерите тој ги исфрлуваше. Може да имал слаб натпревар или неколку натпревари, ама полека со муабетите за преценет играч.

Така се навикнати на форумов, после еден натпревар е слаб, наредниот ќе даде 2 гола одма е класа напаѓач.

Коа прочитав погоре некој фан на Мреал напишал - Коа го гледам Кавани среќен сум што Бензема игра кај нас.
Али добро, свашта форум држи :facepalm:

Не знам дали гледате фудбал воопшто?..добро бе не ги научивте Германските екипи какви се досега?..мене воопшто не ми е чудно што Шалке киксна бидејќи тие се никаква екипа колку да те заеби вкладилница...сите играчи што играат во Германија се физички спремни,имаат одличен центаршут и шут(т.е. сите се топој во нозете)...друго од фудбал немаат тие(освен за Дортмунд и Баерн),па затоа ќе ги видиш Хамбургер против Баерн излезени како нинџи и трчаат како ненормални колку да те падни вкладилница, ама после со Ајнтрахт Франфуркт да си изгубат 0-3 и секое коло истото...да му ебам се...убедливо најглупа лига[DOUBLEPOST=1412162267][/DOUBLEPOST]

Коа прочитав погоре некој фан на Мреал напишал - Коа го гледам Кавани среќен сум што Бензема игра кај нас.
Али добро, свашта форум држи :facepalm:
Хех оти бе Баљерн фану, што се изнервира толку па ме нарекуваш „свашта“?

Еве статистички споредувам играчи кои се на иста возраст имаат постигнато скоро исто голови ( Бензема малце повеќе ), само што едниот е на 14то место во ЛШ стрелци а другиот не е ни топ 50.
Да не зборувам за очигледниот пад на форма или што и да е кај Кавани, што моментално е на ниво на еден Балотели.
Остај тоа што ние го сереме Бензема, за ЛШ е моментално најконстантниот напаѓач после Меси и Роналдо.

Не знам дали гледате фудбал воопшто?..добро бе не ги научивте Германските екипи какви се досега?..мене воопшто не ми е чудно што Шалке киксна бидејќи тие се никаква екипа колку да те заеби вкладилница...сите играчи што играат во Германија се физички спремни,имаат одличен центаршут и шут(т.е. сите се топој во нозете)...друго од фудбал немаат тие(освен за Дортмунд и Баерн),па затоа ќе ги видиш Хамбургер против Баерн излезени како нинџи и трчаат како ненормални колку да те падни вкладилница, ама после со Ајнтрахт Франфуркт да си изгубат 0-3 и секое коло истото...да му ебам се...убедливо најглупа лига[DOUBLEPOST=1412162267][/DOUBLEPOST]

Де бе чоече, ти ги научи екипите, гледаш фудбал ко никој друг и пак секоја недела по 3 пати пцујаш оти те турнале на спортска.

Хех оти бе Баљерн фану, што се изнервира толку па ме нарекуваш „свашта“?

Еве статистички споредувам играчи кои се на иста возраст имаат постигнато скоро исто голови ( Бензема малце повеќе ), само што едниот е на 14то место во ЛШ стрелци а другиот не е ни топ 50.
Да не зборувам за очигледниот пад на форма или што и да е кај Кавани, што моментално е на ниво на еден Балотели.
Остај тоа што ние го сереме Бензема, за ЛШ е моментално најконстантниот напаѓач после Меси и Роналдо.

Бензема колку натпревари има играно во ЛШ, а Кавани колку има?
Бензема игра за Реал Мадрид каде има еден куп квалитетни поединци и прават по 20 шанси на натпревар,Кавани до вчера играше во Наполи,а во ПСЖ лани појќе играше крило и плус Француската и Италјанската лига се најдефанзивни лиги во Европа со најтврди екипи каде тешко примаат голој..
Кавани е посилен,поцврст,побрз,постабилен и поснаодлив од тој цревото Бензема кој за кур не го бива и си седи до играч нон стоп

Кавани има измислено фудбал за Безвеза!!!

Реков - свашта форум држи.

Де бе чоече, ти ги научи екипите, гледаш фудбал ко никој друг и пак секоја недела по 3 пати пцујаш оти те турнале на спортска.

Па што е тука чудно?..што ако ги знам екипите и тимојте?...зарем го заборави факторот дека се вртат милионски суми и премногу се мести?..фудбалот е проклета игра и ако на едната екипа му тргни толку

Па што е тука чудно?..што ако ги знам екипите и тимојте?...зарем го заборави факторот дека се вртат милионски суми и премногу се мести?..фудбалот е проклета игра и ако на едната екипа му тргни толку

Знајш дека се мести, го знајш фудбалот, ги знајш екипите. Треба само 2 и 2 да собериш, или па не разбираш колку шо си мислиш. Нешто е.

Џони сакат да ти кажат да не се коцкаш више пошо досаден си со тие постовите како фудбалската мафија е цело време против тебе и како само она те попречува да станеш милионер4е капираш?:D

Ај сеа продолжете со Кавани и Бензема споредбите.

Јас кога губам на спортска ги окривувам масоните, пошто они се против мене увек. Масони бе мамата нивна!

Секако дека во Реал на Бензема му местат голови. :ROFLMAO:
А додека Бензема играше за Лион претходно, тогаш кој играше да му мести голови нему?

За ЛШ, Бензема е 3 пати играчот што е Кавани, можете да серете колку сакате. Да не зборувам за тоа дека голем дел во Реал помина на клупата, повреди форма и други фактори.

Инаку 37 гола на 65 натпревари досега во кариерата, 0.57 голови на утакмица.

^ Ниту еден играч не вреди 50 милиони, кога ќе видам кои суми се фрлаат за играчи ми се :sick:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom