the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Aко добро памтам, немаат пораз во задни 20 утакмици, дали дома беше во Лига 1, или севкупно.
Знам дека пред недела дена изгубија дома во куп натпревар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко добро памтам, немаат пораз во задни 20 утакмици, дали дома беше во Лига 1, или севкупно.
Не би ги отпишал Арсенал, имаат капацитет да дадат 3 гола сигурно. Само не ми се верува Берба им даде гол, цела утакмица се тегнеше ко свинско црево.![]()
Cekaj Real edno vreme 6 godini po red ispagjaa u osmina.Англија ќе освои светско пред Арсенал да помине осмина финале у ЛШ.
Chelshit - Plastic club, plastic players, plastic fans. Arsenal Pride of London
Прегледај го приврзокот 115256
Па вашите напаѓачи се дрва, Жиру никако не смееш да го споредуваш со Берба, али денеска со одење играше, со 3 на саат се движеше.Nashive napagjachi i den denes mozhat da uchat od Berba. Sekogash bil mrza na teren, a sekoja sezona +30 gola davashe vo najdobrite denovi. Ogromen respect imam sprema toj igrach, iako igrashe za Spurs i UTD.
Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.[DOUBLEPOST=1424901678][/DOUBLEPOST]Ги закла со аргументов за пластикава...
Не дека СИТЕ навивачи си искачаат 5-10 минути порано од стадион, да го промашат шпицот по утакмицата...
Истото го мислам за Берба, комедија беше само неговото движење по теренот цела утакмица, свиња дебелаПа вашите напаѓачи се дрва, Жиру никако не смееш да го споредуваш со Берба, али денеска со одење играше, со 3 на саат се движеше.. Стариот ја заеба утакмицава што тргна да игра пичкарски. Да тргнеа Арсенал жустро да играат како што играа до пред утакмицата со Кокошките ( Со Кристал.П не ги гледав) ќе не знаеа кај се наоѓат французиве. Добро е што има реванш, па ете им поправен да видат конечно дали ќе биде клуб од нив.
Па вашите напаѓачи се дрва, Жиру никако не смееш да го споредуваш со Берба, али денеска со одење играше, со 3 на саат се движеше.. Стариот ја заеба утакмицава што тргна да игра пичкарски. Да тргнеа Арсенал жустро да играат како што играа до пред утакмицата со Кокошките ( Со Кристал.П не ги гледав) ќе не знаеа кај се наоѓат французиве. Добро е што има реванш, па ете им поправен да видат конечно дали ќе биде клуб од нив.
Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.
Ке тепа Арсенал бе во Монако шо ви е... Ама под услов Монако да игра со 3 играчи помалце и да свирни судијата 5,6 пенали ама под услов Велбек да ги шутка
Секунда фалеше да го изблокираат.Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.[DOUBLEPOST=1424901678][/DOUBLEPOST]
Истото го мислам за Берба, комедија беше само неговото движење по теренот цела утакмица, свиња дебелаАма уште посмешно е шо му даде гол и то од брза контра.
Седам ако имам порачано второ пиво, да не одат зијан парите.А ти до крај седиш на утакмица Челзи у кафич ? Честитам не си пластичен.
Седам ако имам порачано второ пиво, да не одат зијан парите.
Иначе си бегам нормално пред крај на утакмица.