UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aко добро памтам, немаат пораз во задни 20 утакмици, дали дома беше во Лига 1, или севкупно.

Знам дека пред недела дена изгубија дома во куп натпревар.

Не би ги отпишал Арсенал, имаат капацитет да дадат 3 гола сигурно. Само не ми се верува Берба им даде гол, цела утакмица се тегнеше ко свинско црево.:pos::pos::pos:

Nashive napagjachi i den denes mozhat da uchat od Berba. Sekogash bil mrza na teren, a sekoja sezona +30 gola davashe vo najdobrite denovi. Ogromen respect imam sprema toj igrach, iako igrashe za Spurs i UTD.

Ке тепа Арсенал бе во Монако шо ви е... Ама под услов Монако да игра со 3 играчи помалце и да свирни судијата 5,6 пенали ама под услов Велбек да ги шутка

Nashive napagjachi i den denes mozhat da uchat od Berba. Sekogash bil mrza na teren, a sekoja sezona +30 gola davashe vo najdobrite denovi. Ogromen respect imam sprema toj igrach, iako igrashe za Spurs i UTD.
Па вашите напаѓачи се дрва, Жиру никако не смееш да го споредуваш со Берба, али денеска со одење играше, со 3 на саат се движеше.:pos::pos::pos:. Стариот ја заеба утакмицава што тргна да игра пичкарски. Да тргнеа Арсенал жустро да играат како што играа до пред утакмицата со Кокошките ( Со Кристал.П не ги гледав) ќе не знаеа кај се наоѓат французиве. Добро е што има реванш, па ете им поправен да видат конечно дали ќе биде клуб од нив.

Ги закла со аргументов за пластикава...
Не дека СИТЕ навивачи си искачаат 5-10 минути порано од стадион, да го промашат шпицот по утакмицата...
Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.[DOUBLEPOST=1424901678][/DOUBLEPOST]
Па вашите напаѓачи се дрва, Жиру никако не смееш да го споредуваш со Берба, али денеска со одење играше, со 3 на саат се движеше.:pos::pos::pos:. Стариот ја заеба утакмицава што тргна да игра пичкарски. Да тргнеа Арсенал жустро да играат како што играа до пред утакмицата со Кокошките ( Со Кристал.П не ги гледав) ќе не знаеа кај се наоѓат французиве. Добро е што има реванш, па ете им поправен да видат конечно дали ќе биде клуб од нив.
Истото го мислам за Берба, комедија беше само неговото движење по теренот цела утакмица, свиња дебела :D Ама уште посмешно е шо му даде гол и то од брза контра.

Ни ќе биде братче, ни ништо.

Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.

А ти до крај седиш на утакмица Челзи у кафич ? Честитам не си пластичен.

Ке тепа Арсенал бе во Монако шо ви е... Ама под услов Монако да игра со 3 играчи помалце и да свирни судијата 5,6 пенали ама под услов Велбек да ги шутка

Ко ќе возиш точак, како седиш на седлото ? Навалена нанапред или испраена ?

Не е 5-10 минути, сликата е во таја минута, негде од 70та се гледаше се поќе празни столчиња имаше.[DOUBLEPOST=1424901678][/DOUBLEPOST]
Истото го мислам за Берба, комедија беше само неговото движење по теренот цела утакмица, свиња дебела :D Ама уште посмешно е шо му даде гол и то од брза контра.
Секунда фалеше да го изблокираат. :D

А ти до крај седиш на утакмица Челзи у кафич ? Честитам не си пластичен.
Седам ако имам порачано второ пиво, да не одат зијан парите.
Иначе си бегам нормално пред крај на утакмица - Пластика.

Седам ако имам порачано второ пиво, да не одат зијан парите.
Иначе си бегам нормално пред крај на утакмица.

Глуп муабет тоа ми беше поентата, немаше потреба да ми враќаш не ме интересираше одговорот во никој случај.Очекувам Арсенал да ги здрват у гости јако и да пројдат даље.Само пријатели Велбек не смее да ви игра ако бркате резултат, зошто он стварно ќе ви го избрка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom