UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе е, и Лудогорец да ни паднеше у нокаут фазата, пак вака ќе беше.

И сега гарант у Монако ќе тепаме 2-0 и пак ќе се правдаме како покажавме карактер и за само еден гол отпаднавме.

Море гонете се у курац племе да ви ебам

Губат 2-0, играат срање ваљда цела утакмица (поправете ме ако грешам, изгледав 20 минути некаде, анемични до даска беа Арсенал), даваат едвај еден гол и трчаат напред без компас, притоа грешат и примаат уште едно голче. Па боље да останеше 2-0, победа од 2-0 на реванш ќе им донесеше продолженија. Вака бркаат победа минимум од 3-1 за продужетци (3-0 без дополнителни 30 минути). Е тоа не ми јасно...

Navivachite na UTD povtorno najbrojni na temata. :))) Kako i sekad koga ima kenjanje, normalno. Barem oni se dobri za toa.

Chestitki za Monaco. Sosema zasluzheno.
Демек лани кога Кембел даде гол за Олимпијакос ова време вас ве немаше и сожалувавте со нас? :angel:

Малку офтопик меѓу муабетиве за Арсенал :D
Али, Леверкузен добра утакмица изигра, Чалханоглу со прекрасен гол ја донесе победата.

Искрено го немав гледано Монако сезонава, и мислев дека Арсенал лесно ќе пројде. Но ова што го видов заслужува пофалба. Така организиран тим во дефанзива, и вака брзи и ефикасни контра напади немам одамна гледано. Огромно браво.

Aко добро памтам, немаат пораз во задни 20 утакмици, дали дома беше во Лига 1, или севкупно.

Не иде и не иде, И НЕИДЕ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ајде ганери лани го тепате Баерн 0:2 у гости, па што е еден Монако за тим од најсилната лига во свет каде последниот троши 15 милиони на трансфер :pos: :pos:

Губат 2-0, играат срање ваљда цела утакмица (поправете ме ако грешам, изгледав 20 минути некаде, анемични до даска беа Арсенал), даваат едвај еден гол и трчаат напред без компас, притоа грешат и примаат уште едно голче. Па боље да останеше 2-0, победа од 2-0 на реванш ќе им донесеше продолженија. Вака бркаат победа минимум од 3-1 за продужетци (3-0 без дополнителни 30 минути). Е тоа не ми јасно...

Одеа демек на 2-2, така на среќа, а не помислија дека цело второ полувреме Монако ги кине на контри, тотален распад и без концепт се вика тоа, башка да имаше барем малце побрз играч од Мертесакер немаше да биде толку опасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom