Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОК другарче, ајТ, тие што ми го прочитаа постот пред некој ден знаат зошто те цитирав. Во друга прилика момче чао...Од Прилеп да, иначе имам 12 години, не 15.
А ти си фан на овие педерчињава и затоа сеа не ти се свиѓа. Не ме читај тогаш, ајТ.
Мој тип за вечер:Реал ќе даде гол први 30 мин и после тоа тотално ќе се затвори. После тоа ќе има доминација на Баерн која што кога тогаш ќе резултира со гол. До крај Реал ќе даде уште еден гол некако.
Мислам дека Реал ќе иде понатаму (макар и со 1-0)
Реал иде даље,Баерн дава гол-мои типови![]()
Не се палете одма.... уште 70 мин има а на Баерн му треба гол за продолженија.
Сега за сега супер натпревар.На ниво на финале на ЛШ. Двете екипи се трудат ,има брз фудбал.Овие 45 мин. многу брзо поминаа.Двете екипи со грешки во одбраната. Според мене не требаше да има пенал и за Реал и за Баерн ама добро е што се компензираше пеналот на Реал со пеналот на Баерн.
Најверојатно овој натпревар ќе биде многу поинтересен од финалето пошто во финалето една грешка и готов си а ако екипиве прават грешки како денеска.....
Ајде останува да видиме што ќе се случи во второ. Мислам дека Реал ќе иде во финале ама би било добро Баерн да игра финале поради тоа заедно со Челзи се екипите кои што последниве 10 години се секогаш околу врвот но никогаш на него. Така барем една од овие 2 екипи ќе го добие тоа што го заслужува. Останува да видиме што ќе се случи до крај. Ако вака остане до 70 мин. најверојатно ќе има продолженија.
Ако игра Реал во финале значи комплетно сум го погодил натпреваровако не падне гол во следниве 5-10 мин со здравје нека ни се продужетци