UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Behold "get well soon Pique" signatures are coming. Koi pichki se ovie kataloncite, mora sekogash po nekoj igrach da im e "bolen" i stanuva humanitarec.... More sve toa da se zapali, so ogan. Osven mesi, on vo inter da odi.

Ne odgovori na prasanata koj jas gi postaviv.Samo kruzis naokolu.
Znaci dali imase cist penal za Benfika na prviot natprevar ?
Dali vi bese daden nepostoecki penal na vtoriot mec ?
Inace da,zasluzeno ste vo finale od dvobojot so nas.No ako igravte 70 minuti bez glavniot igrac vo timot,ondak ne sum jas kriv,kriv e Terry.I samiot prizna deka bese zasluzen....
Ne kruzi,odgovaraj na prasanata....
Добро друже полицеацу одма ќе одогварам.
(Значи ова е мое мислење и сакам во записник да биде заведено како такво пошто не сакам да биде искористено против мене на суд). :

Znaci dali imase cist penal za Benfika na prviot natprevar ? Ne
Dali vi bese daden nepostoecki penal na vtoriot mec ? Da.

Сега јас да прашам нешто смеам?
Дали Интер доби непостоечки црвен во полуфиналето пред 2 години?
Дали требаше да има барем еден од тие 4 не досудени пенали за Челзи во полуфиналето 2009.
Дали требаше да има црвен за РВД лани во 1/4 финале беше мислам.
Дали имаше црвен лани за Реал во полуфиналето?
Дали се реално досудени 2та пенали за Барселона против Милан оваа година во 1/4 финалето?
Дали е реално досуден пеналот за Барса во натпреварот со Челзи вчера.

Се што ќе кажеш може и ќе биде искористено против Барса во финалето .....oh wait....

Мислам дека имаше некаква одлука и против Јунајтед ама не сум сигурен.

4-1 ќе заврши пров полувреме 1-1 и у второ реал ќе ги реши иако ќе навивам за Баерн вечерва да направат и они чудо

Добро друже полицеацу одма ќе одогварам.
(Значи ова е мое мислење и сакам во записник да биде заведено како такво пошто не сакам да биде искористено против мене на суд). :

Znaci dali imase cist penal za Benfika na prviot natprevar ? Ne
Dali vi bese daden nepostoecki penal na vtoriot mec ? Da.

Дали требаше да има барем еден од тие 4 не досудени пенали за Челзи во полуфиналето 2009.
Дали се реално досудени 2та пенали за Барселона против Милан оваа година во 1/4 финалето?

Се што ќе кажеш може и ќе биде искористено против Барса во финалето .....oh wait....

Druze so ova kaza se,se gleda kolku si realen.
Epa nie fanovite na Barcelona bevme tie koi ne gledavme realno,ama eve ne sme bile samo nie.Nie bevme tie koj ne priznavame deka suddite "ni pomagale",no eve ne sme bile samo nie.....
I da,osta vi me mene,uzivaj vo prolazot za Finale.
Da daj Gospod nikogas da ne osvoite LIGA NA SAMPIONI,kako sto ne znaete kako e custvoto da se bide prvak vo Evropa,vi posakuvam uste dooooolgo da ne znaete.
ok CELSKI ?
(Covek saka realen da bide,no oko za oko,zab za zab taka ? )
--- надополнето: 25 април 2012 во 20:39 ---
i da.....ako sakas uste ke pravime muabet za ova,no sega begam da gledam fudbalot,nemam namera so tebe da se raspravam....
So sreka i na dvete ekipi,neka pomini podobriot

Behold "get well soon Pique" signatures are coming. Koi pichki se ovie kataloncite, mora sekogash po nekoj igrach da im e "bolen" i stanuva humanitarec.... More sve toa da se zapali, so ogan. Osven mesi, on vo inter da odi.
Теории на заговор.......Платини и УЕФАЛОНА се кривиo_O

Туку еве ги излегуваат на терен......ќе биде весело :)

Druze so ova kaza se,se gleda kolku si realen.
Epa nie fanovite na Barcelona bevme tie koi ne gledavme realno,ama eve ne sme bile samo nie.Nie bevme tie koj ne priznavame deka suddite "ni pomagale",no eve ne sme bile samo nie.....
I da,osta vi me mene,uzivaj vo prolazot za Finale.
Da daj Gospod nikogas da ne osvoite LIGA NA SAMPIONI,kako sto ne znaete kako e custvoto da se bide prvak vo Evropa,vi posakuvam uste dooooolgo da ne znaete.
ok CELSKI ?
(Covek saka realen da bide,no oko za oko,zab za zab taka ? )
--- надополнето: 25 април 2012 во 20:39 ---
i da.....ako sakas uste ke pravime muabet za ova,no sega begam da gledam fudbalot,nemam namera so tebe da se raspravam....
So sreka i na dvete ekipi,neka pomini podobriot
Ne mi odgovori na prasanjata ;).
Jas rekov deka toa e moe mislenje.Nekoi od sudiite go sudat toa a nekoi ne. Isto kako vasiot prv penal so Milan i vcerasniot penal.
So taa razlika sto jas navivam za ekipa od EPL kade sto startovite se pogrubi i sum ponaviknat na takva igra i za mene ne bese penal.Mozebi za tebe bilo penal posto gledas Spanski fudbal a tamu takvi startovi se penali.Da dojde sega nekoj fan na Serija A ke kaze deka toa bilo za 5 godini zatvor.
Kako sto rekov toa e licno mislenje.
--- надополнето: 25 април 2012 во 20:44 ---
Реал иде даље,Баерн дава гол-мои типови :D

1. Да, Интер доби непостоечки црвен. Исто така Милито постигна гол од офсајд и му беше поништен чист гол на Бојан Кркиќ.
2. Требаше да има 2 пенали за Челзи, а исто така требаше да има пенал за Анри во првата утакмица и втор жолт за Балак. А и не требаше да има црвен за Абидал.
3. Не требаше да има црвен за РвП, но исто така не требаше да му се поништува чистиот гол на Меси од првата утакмица поради наводен офсајд (прегледај снимки)
4. Да, требаше да има црвен за касапот Пепе.
5. Првиот е реално досуден, вториот не.
6. Реално е досуден.

561216_2083855791420_1695898322_1004721_741407294_n.jpg
:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom