UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Море се избричив после 2 месеци, дај сега нека се падни АПОЕЛ или Марсеј со Челзи, заслужено е.

Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн :icon_lol:
Toni for the win.....
Инаку желба моја, за прогнози Баба Ванѓа исконтактирајте ја:
Барса - Челзи
Милан - Апоел
Бенфика - Реал
Марсеј - Баерн

Само да минат овие 4 екипи, па во 1/2 има да биде џумбус :)

Ај да си дадам и јас една прогноза:

Барселона - Милан
Реал Мадрид - Бенфика
Баерн Минхен - Челзи
АПОЕЛ- Олимпик Марсеј

Ја обично си посакувам мојот тим да оди понатаму не да отпадне !!

Чуден човек :icon_lol:

Ја обично си посакувам мојот тим да оди понатаму не да отпадне !!

Чуден човек :icon_lol:

Епа ти посакуваш ама ете дека мојот би отишол понатаму, за тебе сум чуден ама за себе сум супер :pos:

Епа ти посакуваш ама ете дека мојот би отишол понатаму, за тебе сум чуден ама за себе сум супер :pos:

Ако паднат Барса Милан гледамо заедно негде поразениот го плаќа цехот ?? :)

Под услов во првиот меч да не пројдете вие ко Арсенал, или мие ко Леверкузен !!

Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн :icon_lol:
Во денешната анкета во Каталонија, дуелот го посакуваат повеќе од 60% од жителите.:) Не верувам дека толку рано ќе падне тој дуел.

Ако паднат Барса Милан гледамо заедно негде поразениот го плаќа цехот ?? :)

Важи ;).

Само да биде некаде каде што има убава атмосфера, јас имам еден предлог :)

. Денес изразуваа подршка за Абидал, вчера скандираа смрт за Иниеста во натпревар против руска екипа а Мурињо им аплаудираше за тоа.

И ти најде после да збориш што скандирале навивачите на Реал, кога и тие и оние на Барса на секој втор натпревар скандираат така. Ова од навивачите на Барса дури е уште победно, на некоја си прослава да го скандираш ова. :facepalm:

А Мурињо им аплаудираше затоа што цел стадион ќутеше дури едно време се слушаа и навивачите на ЦСКА, само Ултрас Сур беа единствените кои гласно го поддржуваа Реал.

И ти најде после да збориш што скандирале навивачите на Реал, кога и тие и оние на Барса на секој втор натпревар скандираат така. Ова од навивачите на Барса дури е уште победно, на некоја си прослава да го скандираш ова. :facepalm:
И од едните и од другите тоа се глупости што се прават. Такви екстремни фанови секогаш имало и ќе има. Да го пцуеш Иниеста кој им донесе светска титула треба да си ептен во минус со коеф. на интелигенција.

Важи ;).

Само да биде некаде каде што има убава атмосфера, јас имам еден предлог :)

Ја искрено немам у моментов, ете ќе бидеш на домашен терен !! :)

Иначе понудава важи до Финале !!

Утре од 11:45 или од 12 е ждрепкава ??

Утре од 11:45 или од 12 е ждрепкава ??

12:00

Инаку само од Реал ми е страв да ни се падне, тука мислам тешко дека ќе поминеме се друго е полесно според мене како Барселона, Баерн и Челзи. Иако најидеално е да се паднеме со Марсеј или Апоел па полесно да поминеме во 1/2 финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom