H
HoT IcE
Гостин
Море се избричив после 2 месеци, дај сега нека се падни АПОЕЛ или Марсеј со Челзи, заслужено е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И АПОЕЛДуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн![]()
Toni for the win.....Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн![]()
Ај да си дадам и јас една прогноза:
Барселона - Милан
Реал Мадрид - Бенфика
Баерн Минхен - Челзи
АПОЕЛ- Олимпик Марсеј
Ја обично си посакувам мојот тим да оди понатаму не да отпадне !!
Чуден човек![]()
Епа ти посакуваш ама ете дека мојот би отишол понатаму, за тебе сум чуден ама за себе сум супер![]()
Во денешната анкета во Каталонија, дуелот го посакуваат повеќе од 60% од жителите.Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн![]()
Ако паднат Барса Милан гледамо заедно негде поразениот го плаќа цехот ??![]()
. Денес изразуваа подршка за Абидал, вчера скандираа смрт за Иниеста во натпревар против руска екипа а Мурињо им аплаудираше за тоа.
И од едните и од другите тоа се глупости што се прават. Такви екстремни фанови секогаш имало и ќе има. Да го пцуеш Иниеста кој им донесе светска титула треба да си ептен во минус со коеф. на интелигенција.
И ти најде после да збориш што скандирале навивачите на Реал, кога и тие и оние на Барса на секој втор натпревар скандираат така. Ова од навивачите на Барса дури е уште победно, на некоја си прослава да го скандираш ова.![]()
Важи.
Само да биде некаде каде што има убава атмосфера, јас имам еден предлог![]()
Утре од 11:45 или од 12 е ждрепкава ??