H
HoT IcE
Гостин
Море се избричив после 2 месеци, дај сега нека се падни АПОЕЛ или Марсеј со Челзи, заслужено е.
И АПОЕЛДуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн
Toni for the win.....Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн
Ај да си дадам и јас една прогноза:
Барселона - Милан
Реал Мадрид - Бенфика
Баерн Минхен - Челзи
АПОЕЛ- Олимпик Марсеј
Епа ти посакуваш ама ете дека мојот би отишол понатаму, за тебе сум чуден ама за себе сум суперЈа обично си посакувам мојот тим да оди понатаму не да отпадне !!
Чуден човек
Епа ти посакуваш ама ете дека мојот би отишол понатаму, за тебе сум чуден ама за себе сум супер
Во денешната анкета во Каталонија, дуелот го посакуваат повеќе од 60% од жителите. Не верувам дека толку рано ќе падне тој дуел.Дуел Барса-Реал најмногу посакуваат навивачите на Милан, Челзи и Баерн
Важи .Ако паднат Барса Милан гледамо заедно негде поразениот го плаќа цехот ??
. Денес изразуваа подршка за Абидал, вчера скандираа смрт за Иниеста во натпревар против руска екипа а Мурињо им аплаудираше за тоа.
И од едните и од другите тоа се глупости што се прават. Такви екстремни фанови секогаш имало и ќе има. Да го пцуеш Иниеста кој им донесе светска титула треба да си ептен во минус со коеф. на интелигенција.
И ти најде после да збориш што скандирале навивачите на Реал, кога и тие и оние на Барса на секој втор натпревар скандираат така. Ова од навивачите на Барса дури е уште победно, на некоја си прослава да го скандираш ова.
Важи .
Само да биде некаде каде што има убава атмосфера, јас имам еден предлог
12:00Утре од 11:45 или од 12 е ждрепкава ??