Tevez last night: "I wasn't feeling good, physically or mentally." This morning's statement: "I had warmed up and was ready to play."
The rich man of European football was taught a lesson in Champions League etiquette by one of the game’s old aristocrats.
You know you're in trouble as a club when Mario Balotelli isn't the maddest and most maladjusted player on the books
Браво за ова.Мудро кажано...честитки за базел
и за баерн, кој им покажа на сити дека лш не е за деца
Обратно би прашал: - „Што бидна со МанЈу?“Браво за ова.Мудро кажано...
А што се деси со Базел,кога видов дека водат,шок ме мавна???
Боатенг го дадоа а им останаа Компани и Лескот. Ај овој вториов ок, али Компани бе !? Па уште и првотимец го игра.Јас еднаш кога пишав во темата за Англиско дека Сити ја има најслабата одбрана очи ќе ми извадеа ...
Парите не играат доле на теренот туку тимот.
Еден Боатенг за кого немаа место во тимот им го стави во џеб Агуеро кој што го платија 40-45м.
Ти си го гледал Компани некогаш? Звер е човекот, тој им ја држи целата одбрана. Баш Лескот не е ОК. Клиши не е ни просек, убедливо најслабиот лев бек од топ-клубовите, додека играше во Арсенал јас се радував кога топката е кај него. Сега не е ништо подобар... Коларов од тоа што сум го гледал, освен шутот, нема ништо друго посебно. Ништо не прават Шити и оваа сезона, посебно не во ЛШ...Боатенг го дадоа а им останаа Компани и Лескот. Ај овој вториов ок, али Компани бе !? Па уште и првотимец го игра.
Или па што виде у Клиши подобро од Коларов !? За мене овој бил просек и у Арсенал кога играше...
Ајде Ричардс и Туре се на тоа ниво, но воглавно многу слаба одбрана имаат, се влечат на грб на Харт цело време...
на овоа претходеше убаво лизгање по треватаЗа оние што го пропуштија легнувањето на Џеко врз Лам
Браво за ова.Мудро кажано...
А што се деси со Базел,кога видов дека водат,шок ме мавна???
Одбраната беше лоша, не беше на нивото. А и очекував такво нешто затоа што секој меч различна одбрана игра, има 5ца повредени дефанзивци и премногу се менува задната четворка. Базел тоа си го искористија како и што требашеОбратно би прашал: - „Што бидна со МанЈу?“
Си водеа културно 2:0 и..? Сепак доста подмладен тим имаат ги гледав во 2-3 натпревари сезонава има потенцијал ама ќе му треба на лисецот сезона-две за да состави екипа како таа од прилика 2005-08...