Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бускетс кога глуми, го прави тоа со стил. Начинот на кој глуми се опишува само со 3 збора: елеганција во движење! Дури да ти е мерак да го гледаш како глуми, едвај да чекаш на натпреварот да падне и да одглуми. Бред Пит му завидува. А не, вашиот Дрогба, насилно глумење, не знае ни да глуми. Се тркала по теренот.
pffff mesto da si priznaes deka imavte sreca pa uste ce se praes80% си беа фер навивачите на Реал, па така има многу малку материјал за потписи
Ама сепак, морам да истакнаме неколку експертски постови:
pffff mesto da si priznaes deka imavte sreca pa uste ce se praesi toa penalot od pepe ne bese penal kako prvo, kasilas za malku cce ja fatese topkata plus
of of hahaha baern bila simpaticna ekipa. ako riberi e simpaticen togas ne znam sto e ronaldoПа така, сите неутралци треба за нас да навивате, пошо реално, а не дека сум за Баерн, најсимпатична екипа сме и играме најубав фудбал.![]()
of of hahaha baern bila simpaticna ekipa. ako riberi e simpaticen togas ne znam sto e ronaldo![]()
Ајде челзи фанови, тема за финалето, со анкета и со сите додатоци, како шо му доликува на вакво финале, со две екипи со богата историја и многу европски трофеи.![]()
29 Април 2012та. Денот кога сфатив дека фантомот не можел да разликува пост напишан 100% на заебанција.
Животов дефинитивно ќе беше подосаден без фанови на Барселона. Кога мислиш оти фан на Манчестер Јунајтед е совршенство, БАМ! - се појавува и поусовршен циркузант од него = фан на Барселона.![]()
Сепак мене нај експерстки ми беше овој :80% си беа фер навивачите на Реал, па така има многу малку материјал за потписи
Ама сепак, морам да истакнаме неколку експертски постови:
Валдез, Пујол, Маскерано, Пике, Бускетс, Чави, Иниеста, Фабрегас, Санчез, Меси, Куенка
КАДЕ МУ Е КРАЈОТ НА ЧЕЛСИ, КАДЕЕЕЕЕ ?????????????????? ВО БАРСЕЛОНА , НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТОVISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pffff mesto da si priznaes deka imavte sreca pa uste ce se praesi toa penalot od pepe ne bese penal kako prvo, kasilas za malku cce ja fatese topkata plus
Ајде челзи фанови, тема за финалето, со анкета и со сите додатоци, како шо му доликува на вакво финале, со две екипи со богата историја и многу европски трофеи.![]()
Како делуваше мечот Барса-Челзи врз тренерите:
На Пеп му падна косата од нервоза
![]()
На РДМ му порасна косата од среќа
![]()
--- надополнето: 29 април 2012 во 19:06 ---
И кога сум веќе кај Барса-Челзи:
Пошто повеќето викаа Челзи не знаел да игра фудбал:
![]()