UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Немој некој дебил од фановите на Реал да го мрази Рамош што футна пенал. Вие не сте прави фанови на Реал доколку јадите гомна за него. Му се случува на секого па и на Робен :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не издржа срце јуначко, мораше да навредиш повторно, а? Нека ти служи на чест.

Ставовите и ситуациите од мојот пост ќе ги препрочиташ во светски медиуми (ако имаш срце за тоа после вечерва).

Немаше да пиете хејт да не стана *претерано* инсистирањето на судиската помош на Барса и ситењето при секој најситен погрешен чекор. Доминацијата на Барселона створи многу непријатели, па така ти се чини дека цел свет го видел на еден начин, а всушност најгласни се плачковците, од кои најголемиот број верглаат едно те исто, се попатетично и погрозно.

Енивеј. Заслуживте многу полошо од ова, ама и ова малку ќе ви биде доволно за сега. Можеби ќе ви текне следниот пат да бидете малку поскромни. I won't hold my breath though, карактерот на клубот за кој навиваш не резонира со идејата за скромност.

И прибери се малку со навредите, не правиш муабет со деца.
Уф, уште полошо такви постови да не се дојдени од дете.

Не сакам и сега да те навредам, али очигледно премногу си исфрустриран од Мадрид па форсираш детски муабети.

али ајде, јебига, нема да ти реплицирам за остатокот на постот, за да не го имам „завршниот збор“.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И да им ебам матер у Ајриш што им каснеше снимката пола саат :pos:

Си го оправдавме тоа La bestia negra а? (y)

Ама како можеше се тоа да утнеме не ми е јасно, МОРАШЕ ова да го решиме во 90 минути, комотно можеше да дадем уште гол-два а не вака... Кој ќе ни врати 5 години живот? Ццц... Манчестер финалето, Валенсија финалето, ова вечерва... Гетафе :icon_lol: Да им ибам се по список не е лесно да навиваш за Баерн не знаат нормално да си тепаат ко луѓе :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ни реметот не е тоа што беше. Ај сфаќам интересно ви е за Рамос ама едни исти постови и слики цело време 20 страни. :facepalm:

R

Rigel Kent

Гостин
Deutschland, Deutschland über alles!!!

Mnogu sreka vo finaleto i da napravite ogromna festa na preubavata Allianz Arena.

Veruvam vo edno spektakularno finale(y)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Што е ова со Рамос ејјј?????Остај те го на мира детето....

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Еј почнувам овој Advisor со extreme да го мешам :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
80% си беа фер навивачите на Реал, па така има многу малку материјал за потписи :P

Ама сепак, морам да истакнаме неколку експертски постови:

ce si go dobiete i vie zasluzenoto ne sakavme da ve plesneme tamu idevme na 1 1 ama vie aj demek ne ste bile zadovolni i na kraj na sreca ama ako, takvi ko vas ceka murino :ROFLMAO:

Хаха овие од ф.к. Баерн ја направија победата на Реал на среќа, 2 гола, и сме го паркирале автобусот. Ах копилиња некои, ќе начекат и они, малце од малце да се игра овоа од денеска не 2 , 5 ќе пијат. Уште си стојам на зборот дека Баерн освен да се шетаат, нема што да бараат во Мадрид.

Баерн ни у хипстер лигата не се први, со реал ќе се рамнат. Не ме смеј.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Толку курчење дека примера била најјака а нема представник во финале на ЛШ. А само Челзи да ја земе титулата, сите ќе занемете што ја ругавте премиер!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мора само да ги поздравиме експеритете овдека....

Само продолжете така,прајте си трансфери на Менаџер и финти на PES и ќе добиете бистра слика за фудбалот!

Углавном навијачите на Реал беа топ....

Мое гледање на нивната екипа е дека им фалат мадридистите,им фалат играчи што би умреле за екипата.....

ОК е Пепе што бацува амлбеми ама милион пати ги има соиграчите оставено на цедило...

За Коентрао да не зборам....Кедира исто не ми е Реал материал.....

А,и уште ова....Уживајте дека 0:0 е боље резултат у ЛШ од 2:1....со 0-0 ќе си испаднавме бачко....Победа си е победа у ЛШ(само да не примиш поише од еден гол :P)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom