UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Факт е дека Челзи не заслужи да игра во финале,не знам шо запнале тука некои фанови на челзи,но на Барса и се врати за 2009,и затоа не ме боли толку испаѓањето на овој начин од Челзи,да беше некоја друга екипа на која "не и должиме финале" ќе беше друга ситуацијата.
А и редно е Абрамович да земе титула во ЛШ,жал ми е за парите што ги потроши чоекот :)
бтв. заради дрогба веќе го замразив челзи,страв ми е и расист да не станам.
Ај да не го должам само една реченица ќе пишам:Челзи заслужи да игра финале.

Ај да не го должам само една реченица ќе пишам:Челзи заслужи да игра финале.
Извини ама јас ќе мора да го издолжам малку: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :)

Извини ама јас ќе мора да го издолжам малку: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :)
Абе јаден, со што заслуживте вие да играте финале? Со кружењето околу шеснаесетник и подавањето од јутра до сутра? Па со играч помалце и тоа КАПИТЕНОТ-Стопер, успеавме од 2-0 до 2-2 да ви дојдиме и не сме заслужиле финале? Не сме ние криви што Меси на 8 натпревари против Челзи има постигнато 0 гола.

Абе јаден, со што заслуживте вие да играте финале? Со кружењето околу шеснаесетник и подавањето од јутра до сутра? Па со играч помалце и тоа КАПИТЕНОТ-Стопер, успеавме од 2-0 до 2-2 да ви дојдиме и не сме заслужиле финале? Не сме ние криви што Меси на 8 натпревари против Челзи има постигнато 0 гола.

Од сеирџиски аспект, исклучително е важно да се напомене и дека промаши пенал.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Абе убаво вака кога се тресе по нешто и кога се спомиња кружењето, како само тоа да било на на двете утакмици, се заборава дека Барса НЕ со добра туку со просечна реализација ќе го исфрлеше Челзи уште по првиот натпреар, али јебига, катастрофалната реализација како и среќата која што беше на страна на Челзи си го направи своето. У никој случај не му го оспоруван финалето на Чезли, али се знае кој покажа повеќе на тој двомеч.

Со среќа у финалето, само не тресете без везе некои работи.

И ако си заборавил, ако сеуште мислиш дека Барса само кружела околу шеснаесетник, еве едно видео кое покажува сосема друга работа...изгледај го.

Barsa se najdobri. Barsa ne gubi tuku dozvoluvaat na protivnikot da pobedi. Barsa se sampion vo LS sezonava. I dogodina pak ke osvojat i posle toa pak. Posto neli tie toa go zasluzuvaat

Од последните 20 страни од темава 80% од постовите се од фанови на Челзи.

Ги удри слава у глава :pos: :pos:

Факт е дека Челзи не заслужи да игра во финале,не знам шо запнале тука некои фанови на челзи,но на Барса и се врати за 2009,и затоа не ме боли толку испаѓањето на овој начин од Челзи,да беше некоја друга екипа на која "не и должиме финале" ќе беше друга ситуацијата.
А и редно е Абрамович да земе титула во ЛШ,жал ми е за парите што ги потроши чоекот :)
бтв. заради дрогба веќе го замразив челзи,страв ми е и расист да не станам.
факт е дека заслужи и ќе ти кажам зошто. :)
победи со 5 шута на голот во првата утакмица и ви ја препушти средината и ви ја даде топката цело второ полувреме за да дадете гол, не дадовте, потоа следува натпреварот на камп ноу каде исто така ве оставивме да играте цела утакмица,напаѓавте уште од првата минута, по 1-0 и тери го исклучија, потоа и 2-0 имавте и пак не успеавте да не победите, и сумњив пенал имаше за барса тогаш, челзи со еден централен дефанзивец ви се бранеше и издржа и отиде понатаму, ако гледаш така барса не заслужи поради тоа што беше индиспонирана каде се загина меси,тиаго итн . иниеса само голот што го постигна иначе цела утакмица го немаше. исеа со капс лок ке ти го пишам фактот за да разберите зошто барса не заслужжи финале :
ИГРАВТЕ СКОРО ЦЕЛ НАТПРЕВАР СО ИГРАЧ ПОВЕЌЕ,ВИ ДАДОЈА И ПЕНАЛ ОД СУМЊИВА СИТУАЦИЈА,ЧЕЛЗИ ИГРАШЕ СО ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ И ПАК НЕ УСПЕАВТЕ ДА НЕ ПОБЕДИТЕ:
поздрав и се гледаме во наредна прилика

dragonsky ја владее темава откако Челзи ја победи Барселона. Секој втор пост е негов.
Е не ќе се заебаваме :D.
Нормално секој втор пост е мој кога :
1. Сакам да им докажам на навивачите на Барса дека Челзи заслужи финале ( да бе баш јас ќе им докажам....)
2.Наоѓам слики што се вредни за споделување на форумот :)

темава е тотално fucked up.....

боље нова да се отвори.

Барса заслужила финале а играше против тим со 10 играчи, пенал за Барса и како шлаг на тортата - сево ова се случуваше на големиот Ноу Камп пред 80 000 Каталонци.

Некои дури се бунеа зошто Лампард не добил црвен :tapp: Во право се требаше сите да ги исклучат само Чех и Торес да играат. Можеби ќе победеше Барселона 3-2 :D
4 години, 13 титули, 242 натпревари 0 победи против Челзи. Ова е од доаѓањето на Гвардиола а победа против Челзи немате од 2006та.
Од сите можни клубови против кој играл Барселона под водство на Гвардиола, единствено Челзи е непоразен. Самиот Пеп кажа дека Челзи е најнепосакуван противник за нив, едноставно - трн во око.

Реваншот 2009 Барселона не упати ниеден шут кон голот на Чех, дури последните минути Иниеста постигна гол. Идентично направи Челзи 2012 со таа разлика што дефанзивците не играа ракомет во 16тикот а ни рагби па да туркаат или влечат за дресови туку храбро и мудро го умртвија нападот на Барса.

За разлика од таа неправда во 2009, оваа победа е чиста како солза и горд сум на тоа.

Барса заслужила финале а играше против тим со 10 играчи, пенал за Барса и како шлаг на тортата - сево ова се случуваше на големиот Ноу Камп пред 80 000 Каталонци.

Некои дури се бунеа зошто Лампард не добил црвен :tapp: Во право се требаше сите да ги исклучат само Чех и Торес да играат. Можеби ќе победеше Барселона 3-2 :D
4 години, 13 титули, 242 натпревари 0 победи против Челзи.

Колку титули има Челзи за овие 4 год у споредба со Барселона додека на чело е Гвардиола? :ROFLMAO: Што сакаш да докажеш со тоа што Барселона има 0 победи против Челзи?

Колку титули има Челзи за овие 4 год у споредба со Барселона додека на чело е Гвардиола? :ROFLMAO: Што сакаш да докажеш со тоа што Барселона има 0 победи против Челзи?
Една лигашка и неколку купови.
Веќе кажав во предходниот пост: дека е трн во око.

А мистериозно ми е и заминувањето на Гвардиола. Знам дека најавите беа уште пред да и тргне лошо на Барса но како тоа му се здосадило? Демек освоив се и сега ќе тргнам по нов предизвик? Еве му предизвик, Барса ги изгуби клучните 2 титули оваа сезона. Нека го спреми тимот и наредната нека ги освои.

Јас мислам насети дека неговата филозофија кад-тад ќе биде пробиена па затоа и си го свитка опашот. И беше пробиена и секоја наредна ќе биде пробиена. Неможе некоја екипа да освојува натпревари по некоја шема, ова е фудбал и секогаш ќе се најде дупка или контра филозофија затоа е и интересен овој спорт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom