UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!

Не си видел и викаш срамота,дај бе опрај се.

Црвениот за Тери сосема заслужен, без топка удри играч, не е важно дали е пријателска или финале

Црнчево го измери Валдес од глава до петици :cuc:
Тери комотно нека се убие :facepalm:

Aјде рамиреез,класично лопче,анти барса до јаја :D

Баш ме интересира како ќе се брани Челзи бес централни на терен

Судијата ептен ја усра играва,можеше жолт да даде а не одма директен црвен.
Едно е јасно неможеш против вакви екипи да се браниш..Ајмоооо Торес у играа!

Не толку јак фудбал колку јако сценарио. Аууу аууу каков трилер еј :eek: Ама како ме изненади голот на Рамиреш, секоја чест :cuc: Викав дома како навивач на Челзи, има надеж ама се плашам дека 95% во второво ќе има пенал за Барса или пак уште еден црвен за Челзи. И добро да прашам не видов баш добро а и само една репетиција дадоа....јас видов дека прво Санчез се турна во Тери и како да одглуми пад, па Тери ваљда изнервиран од балетскиот пад го подудре после, така нешто беше? Па и да беше, главниот судија колку шо приметив не виде, помошникот му поткажа. Не мораше црвен да дава, ако Барса оди понатаму никој немаше да му замери на судијата, вака Челзи е практично осакатен...

Тери дрвото барем е надвор, нема како да се срамува повеќе.
Ама овој Валдес...

Ајде, има време. Иниестоа дава гол денес пак, дефинитивно!
Браво за Рамиреш. И не серете за судии, оправдан црвен.. и не за друго, рано е уште. :icon_lol:

so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!

so se praes na udren kj mu go zakaci kolenoto u kolk, e znaci ima nekoj tolkavi nerealisti kako tebe so se fatile so taja teorija deka sudiite uvek im pomagaat na barca a ne ja gledaat realnosta, alal ti vera samo sea redenka u vtoro ke ima

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom