UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Рамиреш, неможам да ги гледам вие од канталонија :sick: Штета Тери што доби црвен, сеа одбраната им е катастрофа, едино кај Тери неможеше Меси да продава финти, али ќе биде интересно второво полувреме :)

Многу им се 10 играчи на Челзи,то треба да се намале
Па добро како со 10 играчи да дадеш гол против 16 и не е така лошо....

Рамче и Тери нема да играат во финале вака ако заврши ама сега никој не мисли на тоа.
П.С. Имам некое чудно чувство дека ако Пујол добие жолт картон по некоја магична случајност УЕФА ќе каже дека не се пренеуваат картоните од полу-финалето

Тери несакаше да ги остави Ева и Гери сами па направи црвен за да им се придружи :pos:

Captain Fantastic :pos:
There is only one england captain :pos:
Captain, Leader, Legend :pos:
Viva John Terry :pos:
Капело па оставка поднесуе што го тргаат од капитенско место од федерација :pos:

Ja oдма би го ишутирал од екипа, без око да ми трепне, вакво поебување на свој тим да напраи, бегај бе, срамота.

абе реално, на секој натпревар се дешаваат вакви ситни чепкања и удирања... Еее на времето Малдини, Матераци и особен Карлос како подмукло знаеја да ги шлакнат противниците а да не примети судијата. :D

Можеше и да не свирне црвен, али и Тери испадна глупав, оти требаше да знае дека на утакмицава секаков контакт ќе биде свирнат...

Како и да е, сега пак ќе паркираат автобус у второ, а Тери ќе им ги е*е жените.

so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!

Значи овој Виктор Валдез е само за во Леирија да брани,човекот 2 чисти нема,не му е само овој гол безвезе,нема по 2 одбрани на утакмица а,Барса цело време напаѓа и противниците штом шутнат на гол тогаш е гол,резил од голман,
Пинто е Касиљас за него !!!

А од кај знајте шо му има речено на тери онај глупион циган...

Од кај знаете што го испровоцирал Санчез за да направи вакво нешто ?? Одма да се навредувало,глуп,сељак,идиот,грев итн :tapp::tapp:

До крај ќе биде жешко.Сега и Роберто Ди Матео во одбрана :D . Оф леле зашто ли Тери мораше онака да направе , не ја бива. Торес ги решава на оваа уткамица :D

Одбраната+Валдес:facepalm:
Кој гол им поклонија на Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom