UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!
Не си видел и викаш срамота,дај бе опрај се.

G

grande-juve

Гостин
Црвениот за Тери сосема заслужен, без топка удри играч, не е важно дали е пријателска или финале

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Црнчево го измери Валдес од глава до петици :cuc:
Тери комотно нека се убие :facepalm:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Aјде рамиреез,класично лопче,анти барса до јаја :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Баш ме интересира како ќе се брани Челзи бес централни на терен

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Судијата ептен ја усра играва,можеше жолт да даде а не одма директен црвен.
Едно е јасно неможеш против вакви екипи да се браниш..Ајмоооо Торес у играа!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Не толку јак фудбал колку јако сценарио. Аууу аууу каков трилер еј :eek: Ама како ме изненади голот на Рамиреш, секоја чест :cuc: Викав дома како навивач на Челзи, има надеж ама се плашам дека 95% во второво ќе има пенал за Барса или пак уште еден црвен за Челзи. И добро да прашам не видов баш добро а и само една репетиција дадоа....јас видов дека прво Санчез се турна во Тери и како да одглуми пад, па Тери ваљда изнервиран од балетскиот пад го подудре после, така нешто беше? Па и да беше, главниот судија колку шо приметив не виде, помошникот му поткажа. Не мораше црвен да дава, ако Барса оди понатаму никој немаше да му замери на судијата, вака Челзи е практично осакатен...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Тери дрвото барем е надвор, нема како да се срамува повеќе.
Ама овој Валдес...

Ајде, има време. Иниестоа дава гол денес пак, дефинитивно!
Браво за Рамиреш. И не серете за судии, оправдан црвен.. и не за друго, рано е уште. :icon_lol:

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!

so se praes na udren kj mu go zakaci kolenoto u kolk, e znaci ima nekoj tolkavi nerealisti kako tebe so se fatile so taja teorija deka sudiite uvek im pomagaat na barca a ne ja gledaat realnosta, alal ti vera samo sea redenka u vtoro ke ima

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom