L
Löwe
Гостин
Не чисто да им кажам дека не сме село без кучиња, и дека ја имаме една од подобрите дефанзивни линииПа шо лајш тогаш? Седи и уживај.
Не чисто да им кажам дека не сме село без кучиња, и дека ја имаме една од подобрите дефанзивни линииПа шо лајш тогаш? Седи и уживај.
"It can be Bayern, it can be Barcelona. I just don't think it'll be Real Madrid against Chelsea."Не чисто да им кажам дека не сме село без кучиња, и дека ја имаме една од подобрите дефанзивни линии
Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.И да не погрешија тие многумина што го откажаа Милан?
Грешеа тие што го откажаа Челзи против екипи како Наполи и Бенфика, што и се докажа. Сега не грешат што го отпишуваат Челзи, па и Мурињо кажа дека Барселона се премногу добри.
Не зезај, Милан воопшто не беше потценет од фановите на Барса, ниту овде ниту од тоа што го пролистав по странските форуми, напротив сите очекуваа два тешки и тврди натпревари.Друг муабет е тоа што од кладилниците беа потценети.Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.
Не викам дека Челзи ќе помине, но нема да има голеади какви што се предвидуваа и со Милан...
Овие се онака приказна за себеIf you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!!!"
Само we have замени го со Chelsea has.. (ваљда така е, не ми оди баш англиски граматика )
Овие се онака приказна за себе
А каде е If you have Guardiola, we have Di MatteoIf you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!!!"
Само we have замени го со Chelsea has.. (ваљда така е, не ми оди баш англиски граматика )
Pa i toa trebalo . I taka dvajcata od porano imaat istorija so svoite kluboviА каде е If you have Guardiola, we have Di Matteo