UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Зошто сите хејтери на Барса, за вас што е поим, се што е против Барса постирате, зошто не постирате нешто што е против Барса но во смлисла во самата игра па да споредите да искомнетираме. Се што постиравте го има во дресовите на вашите омилени тимови, затоа одете плачете кај сакате.
До дека е Пеп во Барса и до кога Меси не се пензионира вие само ќе го полните форумот, и ништо повеќе, ништо паметно нема да кажете само ќе копирате постови од некои странски форуми и сајтови и нормално ќе си останете исфрустрирани.
Колку и да сакам да ви објаснам дека не навивав за Барса, дека само обожавам да ги гледам, вашите омилени тимови можете да ги сакате повеќе од самите себе и по 5 години истион муабет ќе го кршиме овде, но не јас ВИЕ.
Што и да напишам повеќе сега, самите што ги направија пеналите (мислам на последната ваша еуфорија) сами си признаа дека направиле пенали.Што повеќе, што ,ајде еден пост од мене за да имате што да пишувате. Поздрав.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Aman so konspiracii bar dosta :)
Nikoj ne ja mesti Barcelona da se prvi, iako e dosta cudno kako glavnite odluki idat skoro sekogas vo nivna korist.
Ama pa, Platini gi mestel Barcelona i Real vo finale? Ajdeee...
Bas da vidam kako ke go prifatat toa Bayern za dve nedeli.

Kako i da e, na Murino, pa i na Chelsea, kiksovite na sudijata na Barcelona-MIlan, im legnuvaat kako "kec na desetka".
(Ke) se mesti ubava situacija za narednite natrpevari na Barca da se stava pod lupa sekoja odluka na sudijata koja bi idela vo nivna korist. Pristisokot vrz "lugeto vo crno" e amplificiran, i veruvajte deka ako ne sudat protiv Barca, vo najmala raka ke moraat da bidat objetkivni.

Taka da Chelsea, pa potencijalno i Real/Bayern ne treba voopsto da se plasat od sudenjeto na narednive natprevari.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И да не погрешија тие многумина што го откажаа Милан?

Грешеа тие што го откажаа Челзи против екипи како Наполи и Бенфика, што и се докажа. Сега не грешат што го отпишуваат Челзи, па и Мурињо кажа дека Барселона се премногу добри.
Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.

Не викам дека Челзи ќе помине, но нема да има голеади какви што се предвидуваа и со Милан...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
A koj veli deka ke bide mnogu lesno protiv Celzi ? No i nema da bide tolku tesko kako sto kazuvaat nekoj.Mislam deka nereseno ke bide vo Celzi a Barsa ke tepa doma.Moja prognoza no ne mora da bide taka.Da,Celzi se star tim,odnosno mu pomina vremeto na Teri,Lampard,Drogba za da napravat nesto golemo vo Evropa no sepak topka e se vrti i ne se znae sto ke se slucuva......
Taka da,interesni natprevari ke ima,toa e sigurno....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.

Не викам дека Челзи ќе помине, но нема да има голеади какви што се предвидуваа и со Милан...
Не зезај, Милан воопшто не беше потценет од фановите на Барса, ниту овде ниту од тоа што го пролистав по странските форуми, напротив сите очекуваа два тешки и тврди натпревари.Друг муабет е тоа што од кладилниците беа потценети.
Нормално дека има некој што си летал и што очекувал лесни победи и петарди, али веруј тие не се ни 5 посто.

Исто е и од ваша страна. Сигурно има некој што мисли дека лесно ќе го пројдете Баерн, али тие се малкумина.

Јас лично можеби за прв пат имам некое моментално чуство, дека во овие три многу важни утакмци, ( двете со Челзи и едната со Реал у Примерa), Барса ќе излезе лесно на крајот. Али тоа не значи дека мислам дека Барса ќе им лупне петарда.
А и ќе видиме, може ќе ми се промени чуството како ќе се наближуваат натпреварите.
Иначе ниту Челзи ниту Реал би ги потценил, освен убаво поднапиен у 4 сабајле. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
If you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!!!"

:cool:

Само we have замени го со Chelsea has.. (ваљда така е, не ми оди баш англиски граматика :P)
Овие се онака приказна за себе :pos::pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
If you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!!!"

:cool:

Само we have замени го со Chelsea has.. (ваљда така е, не ми оди баш англиски граматика :P)
А каде е If you have Guardiola, we have Di Matteo :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom