B
Beck's
Гостин
ni gi otekovte so slikava, ko bozem spored fudbalskite pravila poveke od 1 eden penal ne e dozvolen na 1 natprevar. Ronaldo so tie penali mu stana na Messi konkurent za Picici
@Марли
а тоа твојто шо го стави не е правено од некој хејтер на барса
и де просвелти ме кај гледаш влечење кога му дадеа црвен на Абидал
сеа од инат вие можете 100 кила сол да изедете, џабе е
дрогба требаше да шутира гол да даде, не да се фрла дека стигне
--- надополнето: 6 април 2012 во 21:11 ---
да толку ни се исперени, шо кога не оштетат си траеме, не крекаме како вас (шо се фаќате за една одредена утакмица каде има спорна ситуација и е судено во корист на барса). а кога не оштетат тогај топлете си јајцата. шта више речи
А тебе Роналдо у психа ти е влезен А ?ni gi otekovte so slikava, ko bozem spored fudbalskite pravila poveke od 1 eden penal ne e dozvolen na 1 natprevar. Ronaldo so tie penali mu stana na Messi konkurent za Picici
Скокаат и двајцатаa i si licaat majka mu, samo edniot skoka malce pocesto
Oh yeah! Ова го заклучи според мислењата на 10ината фанови на Барса што сме овде на форумот? Или на децата што ти се од маало по 12-13 години, што навиваат за Барса од пред 3-4 месеци?Какво време дојде тешко да најдеш интелигентен навивач на Барса....
И тие малце попаметни што беа и тие затупеа..
1. Не зборам за мали деца што само Меси го знаатOh yeah! Ова го заклучи според мислењата на 10ината фанови на Барса што сме овде на форумот? Или на децата што ти се од маало по 12-13 години, што навиваат за Барса од пред 3-4 месеци?
Не дека постот ти вредеше за да ти реплицирам, ама ај нели сме ние неинтелигентни и затупени, па нема да ми замериш.
Сакаш доказ??Oh yeah! Ова го заклучи според мислењата на 10ината фанови на Барса што сме овде на форумот? Или на децата што ти се од маало по 12-13 години, што навиваат за Барса од пред 3-4 месеци?
Не дека постот ти вредеше за да ти реплицирам, ама ај нели сме ние неинтелигентни и затупени, па нема да ми замериш.
Something funny