UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
ni gi otekovte so slikava, ko bozem spored fudbalskite pravila poveke od 1 eden penal ne e dozvolen na 1 natprevar. Ronaldo so tie penali mu stana na Messi konkurent za Picici

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
@Марли
а тоа твојто шо го стави не е правено од некој хејтер на барса :tapp:
и де просвелти ме кај гледаш влечење кога му дадеа црвен на Абидал
сеа од инат вие можете 100 кила сол да изедете, џабе е

дрогба требаше да шутира гол да даде, не да се фрла дека стигне
--- надополнето: 6 април 2012 во 21:11 ---

да толку ни се исперени, шо кога не оштетат си траеме, не крекаме како вас (шо се фаќате за една одредена утакмица каде има спорна ситуација и е судено во корист на барса). а кога не оштетат тогај топлете си јајцата. шта више речи

Какви хејтери бре :tapp::tapp:
Нели гледаш дека ти постави видео од анализа на судиските одлуки од студиото на Скај Спортс (според мене еден од најрелевантните спортски/фудбалски телевизии и медиуми во светот),каде убаво ти се образложени пеналиве(4) од луѓето во студиото (2ца поранешни фудбалери на Ливерпул и Гулит)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај овие тројцава ама Џејми Реднап е убедливо најнеписмениот од сите таму.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
бедни сте бе наместо да признаете вие ставате некои клипчиња направени од ,,копиљаците во маало" кои го дркаат на Бускетс пи*ето

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
Какво време дојде тешко да најдеш интелигентен навивач на Барса....
И тие малце попаметни што беа и тие затупеа..
Oh yeah! Ова го заклучи според мислењата на 10ината фанови на Барса што сме овде на форумот? Или на децата што ти се од маало по 12-13 години, што навиваат за Барса од пред 3-4 месеци?
Не дека постот ти вредеше за да ти реплицирам, ама ај нели сме ние неинтелигентни и затупени, па нема да ми замериш. ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Oh yeah! Ова го заклучи според мислењата на 10ината фанови на Барса што сме овде на форумот? Или на децата што ти се од маало по 12-13 години, што навиваат за Барса од пред 3-4 месеци?
Не дека постот ти вредеше за да ти реплицирам, ама ај нели сме ние неинтелигентни и затупени, па нема да ми замериш. ;)
1. Не зборам за мали деца што само Меси го знаат
2. Незнам луѓе надвор од Македонија така да зборев само за Македонските навивачи
3.Не реков дека сите се неинтелигентни ама дека така му доаѓа.

L

Löwe

Гостин
Сакаш доказ??
Повели

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
^
Мора да е Роналдо