UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ти не се киксај, за што му даде црвен за одличната глума на тој од челзи глумецот
Абе слепец ,нели виде како му влезе за 2риот жолт.. Лани за понеопасен старт од овој Пепе доби директен црвен со Барса..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Така така......
офтопик - оти бе не идиш на фудбал?
сакам ама ми е страФ да не ме чукни некој....не можам да паузирам од работа за некој глупи повреди како таа лани шо ми се деси кога ми го исчашија десното колено,а и ми треба повеќе физичка спрема..............дефек работа

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Абе слепец ,нели виде како му влезе за 2риот жолт.. Лани за понеопасен старт од овој Пепе доби директен црвен со Барса..
абе мрсул, кога губите како пички плачете сега убаво ви е ви се отвори шупчето

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
На 2 од 4 утакмици, судиите ДИРЕКТНО го одлучија патникот во полуфинале. Штета и за Скомина, кого го мислев за еден од подобрите судии. Штета. Бенфика заслужи полуфинале.

Досега, судиите имаат 50% учинок. Одлично. Одлично. Мислев само Англија дека судиите се шит, но тука.........

R

Rigel Kent

Гостин
Челзи имаше среќа да Переира глупо и наивно направи црвен картон,т.е. два жолти, Челзи имаше среќа да судијата со неговиот чуден критериум донесе појќе корист отколку штета со кулминација на ова во пеналот кој беше најобичен судир на двајца играчи во трк......но тоа што Челзи има одличен голман е квалитет на екипата, а не ти овде да ми го прикажуваш како нешто лошо.

Naprotiv napisav deka samo Ceh e zasluzen za plasmanot vo polufinale.Da ne bese crveniot i penalot druga situacija ke bese , sosema razlicna. No da ne pravime storii od ova, nareden duel e so Barca , so vakva igra nisto ne pravite.

H

HoT IcE

Гостин
Бенфика заслужила полуфинале, како да го заборавивте првиот меч.
Give me a break, си отидов да спијам мирно.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Леле, Што ке кажат сега фановите на челзи, да не не поминаа со судии сега, Тоа немаше везе од пенал и онака више му избега топката на Ешли па немаше шо да праи и чекаше да се удри со овој од бенфика, и оп поклон пеналче, после дури и безвезе црвен му даде на овој од бенфика, а за 2риот гол на челзи на почетокот имаше опасна игра (2 метра во вис му беше дигнат џонот во фаца) ама пошто челзи имаа 2 играча повеќе од кој едниот судијата, не досуди опасна игра.... Целосно надиграни беа челзи срамота и со играч помалце и против судии и гол им дадоа незнаеа гзот кај им е местачиве, башак цела утакмица колчку недосудени фаули за бенфика...
Местачи ќе ми зборува фан на Јувентус, што излегоа од прва лига заради местења :tapp:
Или Јувентус го познаваш од оваа сезона... излези дете надвор малку воздух да те фати...

Ништо не се виновни било кои играчи на било кој клуб за одлуките на судиите, тие само ги искористуваат грешките нивни, а друго е што фановите коментираат посебно некој што има 14-15 години максимум...
Дали Челзи тепал, Манчестер, Барселона, Реал... и др.. со грешки на судиите нормално е дека ќе иритира некој кадешто нивниот тим е оштетен, но да ги укривувам играчите во никој случај (можеби исклучок секога не ги признаваат истите).
Никогаш не сум рекол дека Челзи игра подобро од некој тим ако тоа не е така и не ми е глупо да признаам дека противничкиот тим игра подобро од оној којшто го подржувам...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Naprotiv napisav deka samo Ceh e zasluzen za plasmanot vo polufinale.Da ne bese crveniot i penalot druga situacija ke bese , sosema razlicna. No da ne pravime storii od ova, nareden duel e so Barca , so vakva igra nisto ne pravite.
И офсајдот на Мата да не беше, Челзи порано ќе имаше водство. И Рамирес да не ја утреше топката на 1 милиметар од гол, Челзи порано ќе си ја обезбедеше победата.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И немојте сеа да кажете дека бенфика немале игра и дека не заслужиле да поминат понатаму со црвен картон ѓи пикнаа у шише

While eliminated by Basel, while you being eliminated by Bilbao, yes.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Местачи ќе ми зборува фан на Јувентус, што излегоа од прва лига заради местења :tapp:
Или Јувентус го познаваш од оваа сезона... излези дете надвор малку воздух да те фати...

Ништо не се виновни било кои играчи на било кој клуб за одлуките на судиите, тие само ги искористуваат грешките нивни, а друго е што фановите коментираат посебно некој што има 14-15 години максимум...
Дали Челзи тепал, Манчестер, Барселона, Реал... и др.. со грешки на судиите нормално е дека ќе иритира некој кадешто нивниот тим е оштетен, но да ги укривувам играчите во никој случај (можеби исклучок секога не ги признаваат истите).
Никогаш не сум рекол дека Челзи игра подобро од некој тим ако тоа не е така и не ми е глупо да признаам дека противничкиот тим игра подобро од оној којшто го подржувам...
оф бев ова ли дочекав детенце за челзи да ми го каже, ја кога гледав футбал челзи кога беа подпросечна екипа,... или ти почна од вчера да гледаш футбал

R

Rigel Kent

Гостин
Au sega gledam cist penal ne e dosuden za Apoel , kako samo startuvase Ramos , bruki:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom