UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
И сеа фановиве на Челзи треба да ти се нафрлат ко што вие вчера се нафрливте како Милан не заслужил да оди у полуфинале !? :cautious:
Нема никој шо да се нафрли, Бенфика заслужи да оди понатаму со поседот на топка кој го имаше. :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Nikoj nema da se nafrli zatoa sto se svesni deka so mizerna igra projdoa, so igrac poveke i poklonet penal. E onie na Milan neopravdano se bunea koga ni igra , ni sansi ama apsolutno nisto ne pokazaa .
И сега? Што сакаш да докажеш овде?
За каква мизерна игра зборуваш? Ако мислиш на Интер кој доживува дебакли од Новара, ондак да, во право си.
Bitch shut up, give me a blowjob, and make me a sandwich.:icon_mrgr:

R

Rigel Kent

Гостин
И сега? Што сакаш да докажеш овде?
За каква мизерна игра зборуваш? Ако мислиш на Интер кој доживува дебакли од Новара, ондак да, во право си.
Bitch shut up, give me a blowjob, and make me a sandwich.:icon_mrgr:

Inter za vas e Barcelona ;)

Mizerna igra , da si pritesnet vo sesnaesetnik od tim koj ima igrac pomalku e smesno. Samo Ceh ve spasi od dva sigurni gola.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Леле, Што ке кажат сега фановите на челзи, да не не поминаа со судии сега, Тоа немаше везе од пенал и онака више му избега топката на Ешли па немаше шо да праи и чекаше да се удри со овој од бенфика, и оп поклон пеналче, после дури и безвезе црвен му даде на овој од бенфика, а за 2риот гол на челзи на почетокот имаше опасна игра (2 метра во вис му беше дигнат џонот во фаца) ама пошто челзи имаа 2 играча повеќе од кој едниот судијата, не досуди опасна игра.... Целосно надиграни беа челзи срамота и со играч помалце и против судии и гол им дадоа незнаеа гзот кај им е местачиве, башак цела утакмица колчку недосудени фаули за бенфика...
НЕ СЕ КИКСАЈ БЕ !!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
вака треба сите да бидат примерни навивачи како овие на бенфика што се на форумот - нема жалби,тролање и беспредметни дискусии :pos:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Секоја чест на Бенфика со 10 фудбалера постигнаа погодок тоа е голем успех а да не го извадеше Ди Матео Тери мислам дека немаше да примар Челзи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тимови како Бенфика кои не реализираат не заслужуваат даље!!!
п.с Инаку надригран беше Челзи се на се.

H

HoT IcE

Гостин
Интересна ситуација е кога на форумов само шансите на Бенфика се сметаат. Како Челзи да не играше на утакмицава, како да немаше шанси, и зицери кои мајстори како Калу и Рамирес само можат да промашат, како да немаше Челзи шанси.
Get over it, Челзи излезе да вади реми, пак извлече победа, Челзи ги држеше конците скоро цел натпревар дур да излезе Тери, кога се осети несигурност во одбрана.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
АЈДЕ ОВРЕБО, СПРЕМАЈ СЕ ЗА ЧЕЛЗИ - БАРСЕЛОНА !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
вака треба сите да бидат примерни навивачи како овие на бенфика што се на форумот - нема жалби,тролање и беспредметни дискусии :pos:
Така така......
офтопик - оти бе не идиш на фудбал?

F

fantomX

Гостин
Mizerna igra , da si pritesnet vo sesnaesetnik od tim koj ima igrac pomalku e smesno. Samo Ceh ve spasi od dva sigurni gola.
Челзи имаше среќа да Переира глупо и наивно направи црвен картон,т.е. два жолти, Челзи имаше среќа да судијата со неговиот чуден критериум донесе појќе корист отколку штета со кулминација на ова во пеналот кој беше најобичен судир на двајца играчи во трк......но тоа што Челзи има одличен голман е квалитет на екипата, а не ти овде да ми го прикажуваш како нешто лошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom