UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Road to Munich преку Munich... :D

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Не знам само кој судија беше по мизеран, онј на Барсу или овј на Челзи.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И баш ми е кејф што навивачи на Барса уште од сега се "самопрогласија" за финалисти. Така беше и со Наполи... Па...
И ти навистина очекуваш Дрогба, Лампард, Есиен, Чех и компанија кои не се ни четвртина од играчиштата кои беа пред 4 години да и парираат на Барса?
Да не спомнувам што одбраната ви е топло-ладно, ако е топло ќе примите 2, ако е ладно 5 не ви бегаат.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Доколку судиите не прават мајмунлаци, очекувам финале Баерн-Челзи, не знам зошто така ми мириса :cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
како да го заборавивте првиот меч.
.

меѓу поглупите постови на кајгана за оваа година..па на тој прв натпревар што го спомнуваш на Бенфика не му беше свирнат ЧИСТ ПЕНАЛ на 0-0 резултат каде тери мислеше дека игра одбојка и плус Таљавенто јакиот судија не свирна индиректен удар каде тери кога скијаше му ја пушти на Чех а овај паметниот со рака си ја прибра..замисли и тоа беше на 0-0....Чист судиски грабеж беше ова и Бенфика докажа дека се подобра екипа од Челзи но јбг некогаш и надворешен фактор влијае...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И да се вративме сега во полуфиналните дуели..ќе гледаме едно епско(се надевам) полуфинале помеѓу гигантите Мадрид и Баерн кој имаат многу нерасчистени сметки од минатото..и едно формално полуфинале колку да се изигра..мизерниот Челзи и Барселона кој не би требало да има некакви проблеми за да оди во финалето..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.810
Поени од реакции
11.427
мизерниот Челзи и Барселона кој не би требало да има некакви проблеми за да оди во финалето..
Џони, не дупи и ти сега у 4 најаки екипи се, мене ми се фаворити за титула па колку сака нека мисли фантомон дека се заебавам :icon_mrgr: напред челси!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
На уефа им беше лесно да ја бутнат Барса преку Милан...и да го среди замисленото финале Реал - Барса...сега е интересното со Реал..што ако неможе да го победи Баерн..страшен мотив е да играш финале на свој стадион..интересна утакмица ќе биде.
Челзи болје да ја пуштеше Бенфика да биде полфиналист..со играч помалку го доминира на свој терен..многу беа подобри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom