UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Вечер дербито на првата нокаут фаза. Би требало да гледаме добра утакмица.
Од неутрална гледна точка, нека има добар фудбал, фудбал со многу шанси на двете страни проследено со голови, може и некој пенал, да има за што да се дискутира де, па нека победи подобрата и посреќната екипа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Oстајте дербито, глејте сеа Бенфика како ќе ги стопли Русиве. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Навистина ме чуди како толку историски богат тим како Милан кој во деведесеттите го имаше можеби најдобриот тим на сите времиња, има такви идиоти и цепеници за навивачи. (повеќето, секоја чест на исклучоци)
Тоа е нормална работа за некој клуб кој доминирал и малите се палат на тој клуб и на тоа што го гледаат на телевизија како што се на пример сега за Барселона..но фановите на Милан го држат врвот на дебилизмот...има некои кој се разбрани и се постари фанови на Милан..на пример овој Жути е еден од пообјективните и попаметните и тоа не значи за него ама оние на фејсбук што се и дел од овој форум се комедии..исти такви се фановите на Лејкерси кој три чисти од кошарка немаат и коментираат без врска ..мислам тоа сите го знаат но јбг :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
И Парма - Јувентус ќе биде добра утакмица вечерва.
Дајте и малку љубов на утакмицава, нека се осеќаат бјанконерите дека играат ЛШ. Сепак среда е денес. :icon_lol:
Тоа е нормална работа за некој клуб кој доминирал и малите се палат на тој клуб и на тоа што го гледаат на телевизија како што се на пример сега за Барселона..но фановите на Милан го држат врвот на дебилизмот...има некои кој се разбрани и се постари фанови на Милан..на пример овој Жути е еден од пообјективните и попаметните и тоа не значи за него ама оние на фејсбук што се и дел од овој форум се комедии..исти такви се фановите на Лејкерси кој три чисти од кошарка немаат и коментираат без врска ..мислам тоа сите го знаат но јбг :D
Жал ми е да се сложам со ова, ама така е отприлика. Посериозните фанови на Милан одамна го напуштија фан клубот на форум, а за фан клубовите на фејсбук и да не зборувам.
Иако секој фан клуб си има по некого, и секој фан клуб го има - ТОРПЕДО. :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
На Канал 5 ќе даваат Зенит - Бенфика или? Гледам тој сељакот Вучиќ со тие Борат, Мурат или како и да беа турски ѕвезди.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ја незнам што се расправам со фан на клуб кој бил осуден за местенки.... да ти е срам да навиваш за таков клуб.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја незнам што се расправам со фан на клуб кој бил осуден за местенки.... да ти е срам да навиваш за таков клуб.
А добро брат, да те прашам...што по некоја случајност пукне ваква афера и во Англија, излезе на виделина и Арсенал како местач меѓу другото, ќе преќинеш да навиваш за тој тим, само затоа што во тој период имал дебилна управа што се интересирала само за пари и не се замарала со реномето на клубот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Ај еден виц малце да ја размрдам :D:D
За време на Денот на Заљубените седат дечко и девојка на клупа и :
Девојкава: Миличок знаеш кој ден сме денес?
Дечкото: Секако драга па денес е Валентајн.
Девојката: Лелеее прекрасен си ! Мислев дека ќе кажеш дека денес има Лига на Шампиони.
Дечкото: Добро ма а колку пати треба да ти кажам дека навивам за Манчестер Јунајтед!?

хаха без навреда ѓаволи :D

Вечер очекувам интересен дуел да биде Милан- Арсенал,можно е Милан да изненади а можно е и да се продолжи традицијава,да испаѓаат од англиски клуб веќе 3-4 години.

Како и да е се надевам дека вечер пред се ќе уживаме во добар фудбал.
Поздрав!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
^ Нешто што ти нема да го доживееш ни во следните 40 години како фан на Арсенал. :place:

Веќе го доживеав еднаш, чекам до вечерва да видам дали ќе го повторно.
Не ми е јасно каде одите со овие коментари?
Ти вреѓам старците? Ти вреѓам било кој од тоа тимчето ваше?
Гледајте фудбал, ако сакате испцујте се додека трае мечот...тука коментирајте си во ред без вакви навреди.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Реков јас Зенит ќе идат понатаму.
Следно коло нерешено ќе заврши и Зенит ќе иде понатаму.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Веќе го доживеав еднаш, чекам до вечерва да видам дали ќе го повторно.
Не ми е јасно каде одите со овие коментари?
Ти вреѓам старците? Ти вреѓам било кој од тоа тимчето ваше?
Гледајте фудбал, ако сакате испцујте се додека трае мечот...тука коментирајте си во ред без вакви навреди.
А мене па тулево ќе ме боли ако ги извреѓаш искрено, ќе неможам да заспијам вечер.
Абре као демек другарчиња ми се па коса ќе ми се дигне, а и на крај краева кој лик си ти па да треба да те исперцепирам ако го напраиш тоа. Веќе ако и вреѓаш некој од таму само самиот себе ќе се избламираш затоа што некој од тие старци што се во тим имаат повеќе финалиња играно него твојот клуб што навиваш Арсенал некад ќе ги изигра. А и нема што да се љутите ипак Арсенал ќе остане тим што само се натпреварувал во ова натпреварување сурова реалност.

Нема нешто попростачки него да пцуеш некого или па да се расправам за нешто каде што од старт мислењата се сосема различни,а тоа твоето другарче IgorChe што се дрзна да го каже тоа е негов проблем мене ми е смешно и скроз дилетантско понашање, али он си знае.

Ајт, уживајте си во утакмицата се читаме во подоцните часови од ноќта.Среќно гунери ќе ви треба за да се случи истиот резултат како пред 2 години.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ме изненадија Русиве... ипак Бенфика 2 гола на гости, не е така лош резултат за реваншот.

Овој Матич од Бенфика е „талентот“ на Челзи !? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ме изненадија Русиве... ипак Бенфика 2 гола на гости, не е така лош резултат за реваншот.

Овој Матич од Бенфика е „талентот“ на Челзи !? :)
Аха, го пратија натаму како дел од трансферот на Луиз. Наредниот негов трансфер ќе чини 25-30 милиони најмалце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom