A
apidrone
Гостин
Пишува негде датуми за 1/8 финале или?
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/round=2000264/index.htmlПишува негде датуми за 1/8 финале или?
Како да не,добивал лесен противник секоја година,какви противници имаше лани?
Арсенал во осмина финале,Шахтјор во четврто финале( тој Шахтјор што немаше пораз не знам колку меча во домашниот шампионат,полн со бразилци ова она,гомна јадевте дека ќе го порази Барса)и во полуфинале РМ,амаааааааааааааааа лесни.А со кого сакаше да падни Барса годинава?Со Милан не можеше дека беа во иста група,освен со Наполи сите беа лесни.Е сега дека не ни падна Наполи и одма теории на заговор вадите,тешко тебе..............
Еј,јако.Мојот ник со рејџ/меме/или не знам што ти,актуелни заебанции по интернетов.
Why so serious?Еј,јако.Мојот ник со рејџ/меме/или не знам што ти,актуелни заебанции по интернетов.
Фала ти.Се гледа колку си опседнат со мене,штом си потрошил минимум 15 минути за да го испишеш ова.И колку си патетичен,заборавив.
Додуша тоа е веќе константирано,ама да си повторам јас.
Па глупа слика постираш,што сакаш да ти речам?Да пишеше асолен пост,немаше сигурно така да вратам.Why so serious?
Ебате форумот, до кое дереџе стигна.
После кога виде дека немаш право, почна некако да се вадиш...На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.
После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?
Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.
Демек толку се битни групите?Така е зборот,дека 10 сезони.Намерно и ги изоставив утакмиците со Челзи.И во групи исто,освен сезонава Милан што им се падна.
Да болката е голема,уште не можам да се помирам од Иниеста 2009
Среќно со Леверкузен.
Битни се и те како.Челзи мораше да се мачи до крај за да се квалификува во 1/8 финале.А Барселона играше со Плзен(да фак)и БАТЕ.После кога виде дека немаш право, почна некако да се вадиш...
Демек толку се битни групите?
Барса го добила само Милан, а Челси ги доби факинг Валенсија и Леверкузен...
Па мораше да се мачи, затоа што имаат неталентирани играчи како Калу, што успеваат да ја засерат утакмицата во 5 мин.Битни се и те како.Челзи мораше да се мачи до крај за да се квалификува во 1/8 финале.А Барселона играше со Плзен(да фак)и БАТЕ.
Има разлика нели?
Не почнав да се вадам,тој ми кажува дека сте играле со Реал во полуфинале,бла бла бла.
Полуфинале е друго.Муабетот е за пред тоа.И да прекинеме овде,да не ја труеме темата со лични препукувања испреплетени со по некој фудбалски муабет,колку да не е без ич.
Затоа што скоро сите баварци на форумов кењале во пелени тоа кога се случило.Неизбешен е ЕГО Трипов на оваа тема!
Ко да нешто ќе смени што едни играле у 2005 со баба ми а други у 2006 им се паднала вујна им!
Доста со тие лузерски и пацерски муабети ебаго.....
Коа ќе прими некој у финале ЛШ 2 гола за пресврт у задњи 2 минути,ондак бујрум,има право да се жали! Ама ко што глеате никој баварец не се жали.
Такада да уживаме во Нокаут фазата!
Затоа што скоро сите баварци на форумов кењале во пелени тоа кога се случило.
Nope.Затоа што скоро сите баварци на форумов кењале во пелени тоа кога се случило.