UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како да не,добивал лесен противник секоја година,какви противници имаше лани?
Арсенал во осмина финале,Шахтјор во четврто финале( тој Шахтјор што немаше пораз не знам колку меча во домашниот шампионат,полн со бразилци ова она,гомна јадевте дека ќе го порази Барса)и во полуфинале РМ,амаааааааааааааааа лесни.А со кого сакаше да падни Барса годинава?Со Милан не можеше дека беа во иста група,освен со Наполи сите беа лесни.Е сега дека не ни падна Наполи и одма теории на заговор вадите,тешко тебе..............

В

Вори

Гостин
Еј,јако.Мојот ник со рејџ/меме/или не знам што ти,актуелни заебанции по интернетов.
Фала ти.Се гледа колку си опседнат со мене,штом си потрошил минимум 15 минути за да го испишеш ова.И колку си патетичен,заборавив.
Додуша тоа е веќе константирано,ама да си повторам јас.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Еј,јако.Мојот ник со рејџ/меме/или не знам што ти,актуелни заебанции по интернетов.
Фала ти.Се гледа колку си опседнат со мене,штом си потрошил минимум 15 минути за да го испишеш ова.И колку си патетичен,заборавив.
Додуша тоа е веќе константирано,ама да си повторам јас.
Why so serious?
Ебате форумот, до кое дереџе стигна.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ти и твоето асално серење против Барселона.
На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.

После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?

Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.
После кога виде дека немаш право, почна некако да се вадиш...
Така е зборот,дека 10 сезони.Намерно и ги изоставив утакмиците со Челзи.И во групи исто,освен сезонава Милан што им се падна.
Да болката е голема,уште не можам да се помирам од Иниеста 2009 :pipi:

Среќно со Леверкузен.
Демек толку се битни групите?
Барса го добила само Милан, а Челси ги доби факинг Валенсија и Леверкузен...

В

Вори

Гостин
После кога виде дека немаш право, почна некако да се вадиш...

Демек толку се битни групите?
Барса го добила само Милан, а Челси ги доби факинг Валенсија и Леверкузен...
Битни се и те како.Челзи мораше да се мачи до крај за да се квалификува во 1/8 финале.А Барселона играше со Плзен(да фак)и БАТЕ.
Има разлика нели?

Не почнав да се вадам,тој ми кажува дека сте играле со Реал во полуфинале,бла бла бла.
Полуфинале е друго.Муабетот е за пред тоа.И да прекинеме овде,да не ја труеме темата со лични препукувања испреплетени со по некој фудбалски муабет,колку да не е без ич.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Битни се и те како.Челзи мораше да се мачи до крај за да се квалификува во 1/8 финале.А Барселона играше со Плзен(да фак)и БАТЕ.
Има разлика нели?

Не почнав да се вадам,тој ми кажува дека сте играле со Реал во полуфинале,бла бла бла.
Полуфинале е друго.Муабетот е за пред тоа.И да прекинеме овде,да не ја труеме темата со лични препукувања испреплетени со по некој фудбалски муабет,колку да не е без ич.
Па мораше да се мачи, затоа што имаат неталентирани играчи како Калу, што успеваат да ја засерат утакмицата во 5 мин.
Да не зборам за пресвртот против Леверкузен на гостински терен...

Ајде нека биде по твое. Барса секогаш добива најлесни противници, фала УЕФА!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Неизбешен е ЕГО Трипов на оваа тема!

Ко да нешто ќе смени што едни играле у 2005 со баба ми а други у 2006 им се паднала вујна им!

Доста со тие лузерски и пацерски муабети ебаго.....

Коа ќе прими некој у финале ЛШ 2 гола за пресврт у задњи 2 минути,ондак бујрум,има право да се жали! Ама ко што глеате никој баварец не се жали.:cool:

Такада да уживаме во Нокаут фазата!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Неизбешен е ЕГО Трипов на оваа тема!

Ко да нешто ќе смени што едни играле у 2005 со баба ми а други у 2006 им се паднала вујна им!

Доста со тие лузерски и пацерски муабети ебаго.....

Коа ќе прими некој у финале ЛШ 2 гола за пресврт у задњи 2 минути,ондак бујрум,има право да се жали! Ама ко што глеате никој баварец не се жали.:cool:

Такада да уживаме во Нокаут фазата!
Затоа што скоро сите баварци на форумов кењале во пелени тоа кога се случило.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

За Фан Клубот на Баерн можам одговорно да ти тврдам дека добар дел се сериозни дечки и повозрасни,и углавном не се тие на форумов.

Тоа што на форумов е 70% игротека(што се гледа и од дебатите) тоа е друга работа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Nope.

За жал се сеќавам многу убаво и на 99 а среќа и на 2001 :) 2010 никако не ја доживеав бев пресреќен што стасавнме до финале со таква мувла одбрана и бев сигурен дека ќе го изедеме од Мурињо па си се напраив дрвце за добро расположение пред натпреварот :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Se vrtat muabeti deka Junajted moze da se vrati vo LS na mestoto na Bazel poradi nesto sto SIon napravile.Ne sum siguren sto kako nekoj ako znae neka pise ama moja prvicna reakcija: :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom