UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ти свесен си дека лани Барселона ја освои ЛШ и не е битно дали изгубила некоја утакмица или не, Арсенал не доби утешен трофеј дека ги победиле на една а на другата Ван Перси доби црвен. За таа 4-1 каква врска има со каков состав играл Арсенал - тој бил најдобриот шо го имале, јеби га.
Милан - Арсенал е утакмица 50-50 во Февруари а не сега/денес, до Февруари многу работи можат да се десат..
Јас сум свесен за работиве што ги кажа, ама ти изгледа не го следиш муабетот од почеток.
Викт.ор трескаше глупости како тоа Арсенал губел 3-1, 4-1 од Барса, а Милан за малку ќе ја победеле Барса сезонава, и многу нормално ќе му го кажам резултатот Арсенал - Барса на Емирати лани.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Lyon-Apoel 60:40
Napoli-Chelsea 30:70
Milan-Arsenal 50:50
Basel-Bayern 10:90
Baer-Barcelona 5:95
CSKA-Real M. 10:90
Zenit-Benfica 50:50
Marseille-Inter 45:55

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Јас сум свесен за работиве што ги кажа, ама ти изгледа не го следиш муабетот од почеток.
Викт.ор трескаше глупости како тоа Арсенал губел 3-1, 4-1 од Барса, а Милан за малку ќе ја победеле Барса сезонава, и многу нормално ќе му го кажам резултатот Арсенал - Барса на Емирати лани.
не пратев, sry. епа тогаш шо си кажувате прикаски, Вардар ја тепа Ѕвезда - Ѕвезда шампион = Вардар шампион.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Се глеа колку акал имаш ти у главата. Од вакви како тебе коса да ти се дигне. Милан играл добро у ЛШ ? Милан у задњи 3 години ништо не игра у ЛШ само учествува без никаква амбиција и желба, нешто што од прошлата година почна да се менува. Арсенал имал играчи во животна форма, оди бе бегај ...

Не ни сакав да те реплицирав сакав само да те поздравам со едно клипче кога Милан играл и имал желба да напраи нешто во ЛШ ( а тоа дека судиите увек биле наклонети према Барса е сосема друга работа ), мило ми е само што кога Милан освојувал ЛШ никогаш немал помош од страна на судиите.

Само да те прашам тебе нешто.Кои се тие деца што ги има Арсенал во тимот..?Ајде да видиме колку ќе излезат.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Само да те прашам тебе нешто.Кои се тие деца што ги има Арсенал во тимот..?Ајде да видиме колку ќе излезат.
За какви деца ми збориш, побогу човеку ? o_O Каде јас спомнувам дека Арсенал има младичи у тим, или рандом муабет да си напраиш ...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
За какви деца ми збориш, побогу човеку ? o_O Каде јас спомнувам дека Арсенал има младичи у тим, или рандом муабет да си напраиш ...
Ве гледав у вашиот Фан Клуб како зборите ќе ги мачкаме децата на Венгер,па зошто нејкам да ви упаѓам у ваш фан-клуб кажи овде ;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ве гледав и вашиот Фан Клуб како зборите ќе ги мачкаме децата на Венгер,па зошто нејкам да ви упаѓам у ваш фан-клуб кажи овде ;)
Најди мој коментар таков па ќе ти одговорам, а до тогаш слободно обрати му се на тој што има таков коментар остаено.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.958
Најди мој коментар таков па ќе ти одговорам, а до тогаш слободно обрати му се на тој што има таков коментар остаено.
Во следниот пост ќе те праша зошто мислиш дека не знае да игра фудбал... Што има врска што тоа му го немаш кажано, вчера пред зграда му имаат кажано некои, а овој не сакал да им упаѓа во муабет. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
не пратев, sry. епа тогаш шо си кажувате прикаски, Вардар ја тепа Ѕвезда - Ѕвезда шампион = Вардар шампион.
Tоа е муабет на легендарниот Зекуле од Чаир. Слога го тепа Работнички, Работнички го тепа Вардар, Вардар ја тепа Звезда, Звезда го тепа Манчестер и Слога шампион:)

В

Вори

Гостин
Почнувајќи од лани, противниците на Барса од 8-финале па до каде стигнат:

Arsenal - Shakhtar - Real Madrid - Manchester United
Stuttgart - Arsenal - Inter
Lyon - Bayern Munich - Chelsea - Manchester United
Celtic - Schalke - Manchester United
Liverpool
Chelsea - Benfica - Milan - Arsenal
Chelsea
Juventus (од овде надолу почнува директно од 4-финале бидејќи претходно се играа 2 рунди со групи)
Panathinaikos - Real Madrid
Chelsea - Valencia

Значи во последните 10 сезони во кои Барса игра нокаут фаза дури 3 пати го добила Челзи уште на старт. Дали тоа значи дека Челзи е лесен противник? Или Арсенал, Реал, Баерн, Ливерпул, Јувентус...пола од тимовите од кои Барса испадна во ЛШ подоцна ја освојуваа титулата. Ебено лесни противници, така? Само да се каже нешто против Барса, каква болка...
Така е зборот,дека 10 сезони.Намерно и ги изоставив утакмиците со Челзи.И во групи исто,освен сезонава Милан што им се падна.
Да болката е голема,уште не можам да се помирам од Иниеста 2009 :pipi:

Среќно со Леверкузен.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Лион - Апоел 55 : 45
-Лион е Фаворит во секој случај ама и Апоел не е за понижвење ако гледаме како поминал низ групата против екипи кои се на ниво од Лион т.е Порто и Шакхтар.

Наполи - Челзи 45 : 55
-Исто е и овде Челзи сите го знаеме како фаворит но сепак сите знаеме дека Наполи годинава е знае како да игра и против големите екипи.

Милан - Арсенал 60 : 40
-Реално гледано Милан е далеку подобар од Арсенал мислам дека и на Емиратите Милан ке ја добие битката.

Базел - Баер Минхен 25 : 75
-Баерн ке мине ама сепак топка е ништо не се знае така да би било преизненадно Базел да мине напред.

Леверкузен - Барселона 10 : 90
-Исто и за Барселона ке мине без некоја потешкотија, мн невероватно е Леверкузен да направи изненадување.

ЦСКА - Реал Мадрид 10 : 90
-Исто и за Реал Мадрид ке мине без некоја потешкотија, мн невероватно е ЦСКА да направи изненадување.

Зенит - Бенфика 50 : 50
-Шансите се Изедначени не предвидувам кој ке оди од овие две

Марсеј - Интер 45 : 55
-Интер јес да е фаворит ама како игра гнасно ништо чудно Марсеј да изненади сепак останува да видиме.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Lyon- APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?
Како да не,добивал лесен противник секоја година,какви противници имаше лани?
Арсенал во осмина финале,Шахтјор во четврто финале( тој Шахтјор што немаше пораз не знам колку меча во домашниот шампионат,полн со бразилци ова она,гомна јадевте дека ќе го порази Барса)и во полуфинале РМ,амаааааааааааааааа лесни.А со кого сакаше да падни Барса годинава?Со Милан не можеше дека беа во иста група,освен со Наполи сите беа лесни.Е сега дека не ни падна Наполи и одма теории на заговор вадите,тешко тебе..............

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И Фергусон така си мислеше........
Баерн не е Манчестер. Оваа сезона разликата е очигледна.

Инаку се што реков е дека го добивме најлесниот можен ждреб - и мислам дека е факт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom