waaaaaaaa изгледа многу си напатено момче јбг секаков народ има на светотWaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Мали толку ти сече црпалката.
Обавезно Штарк со вас инаку победа немаКучињата лаат,караванот си врви..
Next stop Bernabeu,10 December
Не не,расте анти судиска помош за Барса фан групата.Расте фан базата на Милан...
Реален исход ќе беше 2-2 земајќи ги во предвид судиските грешки ако може да се наречат така од Штарк. Целосно изедначен меч...кога ќе слушнам дека доминирала циганлона ме фаќа пролиф
А раката на Игуаин? Не биди контрадикторенШтетни се за фановите на Барселона овие обвинувања за помошта од судиите. Не сте свесни колку им го кревате егото со тоа. (Ин)директно признавате дека сеуште нема тим на нивото на Барселона(денешната Барселона, изградена пред 3-4 години, се усовршува секое лето).
Не сте свесни колкав ќејф ми направи Флорентино лани кога праќаше инспекции во Барселона да им прават допинг-тестови. Потврда за доминацијата од најголемиот ривал, поубаво од ова здравје. Колку глуп излезе стариот, не можеше никој да и се спротистави на патот кон Ла Лига и ЛШ, стариот си вика ова е немогуче и што ќе лупне, ај да ги пробаме да не се дрогираат случајно.
Сега ќе те заебаваат. Ќе ти речат оти Ливерпул не игра ЛШ, си заборавил како се правилата.Момчаци а сега се гледа меѓусебен или гол разлика?
Да вие фановите на Барселона сте најпаметните, ние при очи сме слепи и не ја гледаме мизеријата од УЕФАЛОНА, по педерски фудбал не играл ниту некој ќе игра од Барселона.. глумец до глумец за секој старт паѓаат уште пред време. Судиите секогаш на вашите противници ги оштетуваат и за тоа имаш еден мал милион докази/видеа итн, почнувајки од утакмицата со Челзи каде што ги унаказија па се наваму почна фарсата ваша.Штетни се за фановите на Барселона овие обвинувања за помошта од судиите. Не сте свесни колку им го кревате егото со тоа. (Ин)директно признавате дека сеуште нема тим на нивото на Барселона(денешната Барселона, изградена пред 3-4 години, се усовршува секое лето).
Не сте свесни колкав ќејф ми направи Флорентино лани кога праќаше инспекции во Барселона да им прават допинг-тестови. Потврда за доминацијата од најголемиот ривал, поубаво од ова здравје. Колку глуп излезе стариот, не можеше никој да и се спротистави на патот кон Ла Лига и ЛШ, стариот си вика ова е немогуче и што ќе лупне, ај да ги пробаме да не се дрогираат случајно.
Па да ти кажам и сум заборавилСега ќе те заебаваат. Ќе ти речат оти Ливерпул не игра ЛШ, си заборавил како се правилата.
Иначе, ако не се лажам, прво се гледа гол-разликата, па после меѓусебниот. Не сум 100% сигурен, ама 70% е така.
Ај сега и ти, одличен беше и Милан, али целосно изедначен ? Милан 8 шута кон гол а 3 у рамки на гол, Барса 13 шута кон гол а 8 у рамки на гол.Реален исход ќе беше 2-2 земајќи ги во предвид судиските грешки ако може да се наречат така од Штарк. Целосно изедначен меч...кога ќе слушнам дека доминирала циганлона ме фаќа пролиф