Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.274
- Поени од реакции
- 8.271
Според сликава, не ни има офсајд

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нема де, али според онаа мувла од коментатор имаше, и 80 минути тоа се потенцираше, па уште и викаше може ќе замерат некои фанови на Интер но ова е чист офсајд, Баерн е оштетен и остало ширење на ретардизам.Според сликава, не ни има офсајд![]()
Кога го гледав мечот во живо, неможев да приметам дури ни на успорената снимка дали има или нема офсајд ама сликава јасно покажува дека нема, така да Баерн не е оштетен. Плус, како што кажа Иосоно, после таа ситуација Баерн имаа 2-1 и тој гол дури и во ситуација да бил од офсајд не менувал ништо затоа што во моментот Германците водеа со вкупни 3-1 во двомечот. Вината треба да ја бараат во своите редови а не во судијата.Па нема де, али според онаа мувла од коментатор имаше, и 80 минути тоа се потенцираше, па уште и викаше може ќе замерат некои фанови на Интер но ова е чист офсајд, Баерн е оштетен и остало ширење на ретардизам.
Две различни телевизии тоа го потврдуваат, алал вера на судијата што не крена знаме, ја искрено немаше да замерам во случајов без разлика што ќе скратеа 1 на 1 шанса со голман, ова е една од најсјебани ситуации за линиски судија.
Сега го видов дека овој ми реплицирал, гревчеsisaj placi![]()
![]()
![]()
Дали после тоа што и го направиа на Фиорентина (алудирам на офсајдот),имаат образ фановите на Баерн да коментираат како судијата ги оштетил???
Сами себе си се лицемери...
леле колку сакам шинтер да ни се паднат во 1/4 финале![]()
Како прво, не е паралелна зашто не ни треба да биде.. ее за ова колку пати е зборено.. и као второ, се рачуна секој дел ОСВЕН раката...Честитки до фановите на Интер и Манчестер.
пс:мене сепак ми се чини дека има офсајд.Како прво, линијата не е паралелна со таа од 16те,како второ,мислам дека се речуна секој дел од телото,а очигледно раката на Ето е понапред![]()
Вината треба да ја бараат од оној момент кога се решија по Лусио да состават одбрана од Демикелис, Ван Бујтен, Прањич, Брено, Бадштубер, Тимошчук кој бајдвеј е играч од средина и остали просекуси ...
Секој си има своја листа, во секој случај има 10-тина дуели за паметење а вчерашниот е сигурно еден од нив. Вчерашниот беше дуел со филмско сценарио. Како Роки против Иван Драго кога јадеше тон ќотек за да издржи се и во последната рунда магично да се врати и да го нокаутира противникот. Како оние кошаркарски или рагби филмчиња во кои губиш двоцифрено па правиш пресврт.Да бидиме реални..најдобар ЛШ дуел во последните години според мене е Челзи-Ливерпул во 2009 година кога Челзи го елиминираше црвениот тим од Енфилд со 7-5 вукпен резултат..!