Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Според сликава, не ни има офсајд
Па нема де, али според онаа мувла од коментатор имаше, и 80 минути тоа се потенцираше, па уште и викаше може ќе замерат некои фанови на Интер но ова е чист офсајд, Баерн е оштетен и остало ширење на ретардизам.Според сликава, не ни има офсајд
Кога го гледав мечот во живо, неможев да приметам дури ни на успорената снимка дали има или нема офсајд ама сликава јасно покажува дека нема, така да Баерн не е оштетен. Плус, како што кажа Иосоно, после таа ситуација Баерн имаа 2-1 и тој гол дури и во ситуација да бил од офсајд не менувал ништо затоа што во моментот Германците водеа со вкупни 3-1 во двомечот. Вината треба да ја бараат во своите редови а не во судијата.Па нема де, али според онаа мувла од коментатор имаше, и 80 минути тоа се потенцираше, па уште и викаше може ќе замерат некои фанови на Интер но ова е чист офсајд, Баерн е оштетен и остало ширење на ретардизам.
Две различни телевизии тоа го потврдуваат, алал вера на судијата што не крена знаме, ја искрено немаше да замерам во случајов без разлика што ќе скратеа 1 на 1 шанса со голман, ова е една од најсјебани ситуации за линиски судија.
Сега го видов дека овој ми реплицирал, гревчеsisaj placi
Мене ми е ептан голем ќеф прво што Пандев како наше дете ги реши онака ладнокрвно, а после и ова ти што викаш за ланска сезона кога со Фиорентина поминаа како што поминаа, па после и со Манчестер среќа невидена имаја, па и црвениот картон на Рафаел со она гнасана Рибери...ете сега се им се врати. Ај вака барем поарно за нив, ако не од Интер ќе го јадеа после од Манчестер или ќе беа наполнети ко пред две години од Барса. Вака барем можат да се тешат 3-3 било во вкупниот резултат ама за малку не се пласиравме поради голови на гости .Дали после тоа што и го направиа на Фиорентина (алудирам на офсајдот),имаат образ фановите на Баерн да коментираат како судијата ги оштетил???
Сами себе си се лицемери...
Не бре! Реал. Ако поминат вечер.леле колку сакам шинтер да ни се паднат во 1/4 финале
Како прво, не е паралелна зашто не ни треба да биде.. ее за ова колку пати е зборено.. и као второ, се рачуна секој дел ОСВЕН раката...Честитки до фановите на Интер и Манчестер.
пс:мене сепак ми се чини дека има офсајд.Како прво, линијата не е паралелна со таа од 16те,како второ,мислам дека се речуна секој дел од телото,а очигледно раката на Ето е понапред
Полека за Бадштубер, да не се расправамеВината треба да ја бараат од оној момент кога се решија по Лусио да состават одбрана од Демикелис, Ван Бујтен, Прањич, Брено, Бадштубер, Тимошчук кој бајдвеј е играч од средина и остали просекуси ...
Секој си има своја листа, во секој случај има 10-тина дуели за паметење а вчерашниот е сигурно еден од нив. Вчерашниот беше дуел со филмско сценарио. Како Роки против Иван Драго кога јадеше тон ќотек за да издржи се и во последната рунда магично да се врати и да го нокаутира противникот. Како оние кошаркарски или рагби филмчиња во кои губиш двоцифрено па правиш пресврт.Да бидиме реални..најдобар ЛШ дуел во последните години според мене е Челзи-Ливерпул во 2009 година кога Челзи го елиминираше црвениот тим од Енфилд со 7-5 вукпен резултат..!