UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Полека за Бадштубер, да не се расправаме :icon_lol:
ЛеееЛе :pos:

Иначе да, во Петок се.

п.с. Мак Тигар ја имаше кец у два на лиФче, 30ка коефициент !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Да бидиме реални..најдобар ЛШ дуел во последните години според мене е Челзи-Ливерпул во 2009 година кога Челзи го елиминираше црвениот тим од Енфилд со 7-5 вукпен резултат..!
Мене дуелите на Челзи и Барса пред 4-5 години, одамна се токмам да ги најдам на нет и да ги изгледам.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Аман бе, Ливерпул - Милан у Истамбул, врв.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Јувентус - Манчестер Јунајтед 1999та
Баерн - Манчестер Јунајтед 1999та
епик

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Па не видов дека е прецизирано ова, нема врска, за двомеч и овој од вчера не беше лош, еден од подобрите е во последниве неколку години, рај за неутрални гледачи беше вчерашниот дуел.

M

Mario Gómez

Гостин
Ја знам зашто Боби го нема и зашто постои шанса целосно да не игнорира, али ај, сеа за сеа ќе ќутам ...
Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Челзи-Барселона.....секој двомеч си е приказна за себе :)
Баерн - Манчестер од лани
А и вчерашниот богами не е за фрлање

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Боби[Мкд];4158185 напиша:
Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.
Ама пак Германска лига е боље од Seria A така?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вечер ќе биде смеење ако Лион го помине Реал :D

P

PewDiePie

Гостин
Швабите од секогаш го јаделе од Миланските екипи,традицијата продолжува.
:tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зборевме за двомеч, не финале :)
Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.

прв меч: Милан - Депор 4-1
втор меч: Депор - Милан 4-0

и така Депортиво успева да ги елиминира двата италјански тима таа година (Јуве у 1/8финале). :)
Ех, добри времиња беа кога Депортиво, Селта, Сосиедад беа преставници на Шпанија покрај Реал... :pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Боби[Мкд];4158185 напиша:
Фер се понашавте ? Ај да не генерализираме, дел од вас фер се понашаа, нејсе и тоа, ирелевантно, тоа што е релевантно у случајов е епилогот од овој двомеч, end of story, со среќа у битката за квалификации за групната фаза во ЛШ, срамота е наредна година 3те германски екипи у групи да испаднат ( во случај Баерн да не се пласира во фаза од групи ).

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.

прв меч: Милан - Депор 4-1
втор меч: Депор - Милан 4-0

и така Депортиво успева да ги елиминира двата италјански тима таа година (Јуве у 1/8финале). :)
Ех, добри времиња беа кога Депортиво, Селта, Сосиедад беа преставници на Шпанија покрај Реал... :pipi:
Покрај овој ке го додадам и Јунајтед - Милан (0д 2007ма),после дуелите помеѓу Барса и Челзи беа доста интересни и исто така супер дуел беше и тој Челзи вс Ливерпул (4-4) .

Kajgana Shop

На врв Bottom