Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.924
- Поени од реакции
- 44.981
ЛеееЛеПолека за Бадштубер, да не се расправаме
Иначе да, во Петок се.
п.с. Мак Тигар ја имаше кец у два на лиФче, 30ка коефициент !
ЛеееЛеПолека за Бадштубер, да не се расправаме
Мене дуелите на Челзи и Барса пред 4-5 години, одамна се токмам да ги најдам на нет и да ги изгледам.Да бидиме реални..најдобар ЛШ дуел во последните години според мене е Челзи-Ливерпул во 2009 година кога Челзи го елиминираше црвениот тим од Енфилд со 7-5 вукпен резултат..!
Зборевме за двомеч, не финалеАман бе, Ливерпул - Милан у Истамбул, врв.
Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.Ја знам зашто Боби го нема и зашто постои шанса целосно да не игнорира, али ај, сеа за сеа ќе ќутам ...
Ама пак Германска лига е боље од Seria A така?Боби[Мкд];4158185 напиша:Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.
Нека не ти се пра филмојВечер ќе биде смеење ако Лион го помине Реал
Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.Зборевме за двомеч, не финале
Фер се понашавте ? Ај да не генерализираме, дел од вас фер се понашаа, нејсе и тоа, ирелевантно, тоа што е релевантно у случајов е епилогот од овој двомеч, end of story, со среќа у битката за квалификации за групната фаза во ЛШ, срамота е наредна година 3те германски екипи у групи да испаднат ( во случај Баерн да не се пласира во фаза од групи ).Боби[Мкд];4158185 напиша:Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.
Покрај овој ке го додадам и Јунајтед - Милан (0д 2007ма),после дуелите помеѓу Барса и Челзи беа доста интересни и исто така супер дуел беше и тој Челзи вс Ливерпул (4-4) .Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.
прв меч: Милан - Депор 4-1
втор меч: Депор - Милан 4-0
и така Депортиво успева да ги елиминира двата италјански тима таа година (Јуве у 1/8финале).
Ех, добри времиња беа кога Депортиво, Селта, Сосиедад беа преставници на Шпанија покрај Реал...