UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствена желба ми е Арсенал да извади 0-0 и тоа со катанаџо 90 минути :):):) тоа највише боли :)

Па ако е паметен Венгер така треба да игра ко Интер лани. Оваа година на крај уместо прскалки ќе почнат и да мочаат на терен каталонциве.

Искрени честитки за победата топџии!

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?

Сите најдобри играчи да направат еден тим и еден тренер како мурињо да ги тренира пак нема да ја победат оваа Барса.. не постои тим што може да и парира.. то е то .

Високиот коефициент на интелегенција ти е природна дарба или тренираш негде?:tapp:

Ni Najmalku izgubivme zasluzeno! Me nerviraat navivacite na Real Chelsea Inter i tako dalje sto kenjaat nesto samo da bide protiv Barca ne mi e samo za forumdziite tuku sekade... Cestitki i vi pozeluvam sreka na kampot ke vi treba! :)

Дај брате оди легни си преспијај и утре бистро размисли да напишеш нешто паметно , било од кој фан клуб шо сака ќе пишува шо сака шо те тебе к** боли?А ако тепаше фарцекловна после ке ми кењаше овде цицајте хејтери ова она...:smir:

Спремајте се за Прскалијада ... за Ремунтада де.

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?

За пенали недосудени навивачите на Фарса имаат најмалку право да зборат... Така да ќути си :smir:

Затоа се знае кој е прв голман на Шпанија :smir:

Ја иначе користам ситуација сеа да им се ситам на фановиве на Барселона,зошто и ретко ја имам таа прилика.Плус ако тепаат на тоа нивата во реваншот има да ми се качат на глава.

andres-iniesta5.jpg

:tv:

^ Со себеси ли си правиш муабет бе :) ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom