UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Мислев дека си по паметен, ама сум бил грешка. Дај ми една добра причина зошто би бил за Барса ? Чисто информативно, ја имав кец на ливче, и секако најпрво би бил за англиска екипа кога станува збор за ЛШ. Јас немам ништо против англиска екипа што игра во Европа. Секако, доколку не играт против Јунајтед. Ајт поздрав
Сите сфатија што мислев, само ти лошо си сфатил.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Напред Арсенал сите сме со тебе! :tv:
Изгледа молитвите се исплатеа :) ГОЛЕМО БРАВО :bravo: за Арсенал, кефот ми го напраја со храброста, одење на се или ништо против толку фалената “семоќна“ Барселона која од се најмногу сакам да ја видам елиминирана, и со двата прекрасни гола токму во нивни стил. Првиот чисто индивидуален потег, каков што има Меси 101 во Примера и на кој најчесто паѓаат просечните противници во Шпанија и вториот со перфектна контра со која исто Барселона ги казнува малку попргавите, похрабри екипи во Шпанија кои ќе се обидат да постигнат почесен гол.
Е сега можда нема ништо да биди од ова, можда Барселона пак ќе си тепа дома 3-0 ама чисто сумљам пошто за разлика од лани кога на Емирати беше 2-2, по што Венгер беше приморан на гости да брка брз гол по што прими 4, овојпат имаат искуство од враќање против тој противник и победа со пресврт, значи си има предност од 2-1 и овојпат го има Вилшир. Многу ми е мило што еден нов англичанец дава Арсенал за репрезентацијата, треба почесто да ги има вакви :)

И за крај да си ја кажам нервозата и маката за нефатеното ливче на кое имав типувано:

Арсенал дава 2 гола 2.80
Валенсија-Шалке ГГ 1.90
Рома-ШАХТЈОР 2 :) 3.60

и секако Милан-Тотенхем 1 :nerv:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Со цистерни почнале вода да тераат накај Ноу Камп, уште од сега ги спремаат тушевите Каталонците...

Дури и на полувреме бе не престанавте да ја фалите Барселона. Овој Леси е најдобар на свет? :pos:

Не ја мразам екипава, ама ме нервираат некои фанови тука (95% од фк Барселона) кои што мислат дека Барселона е дефинитивно над сите и дека сигурно ќе ја освојат и оваа и било која друга титула, а забораваат дека ова сепак е фудбал... ама тоа е. Да нема такви кого ќе заебаваме? :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Каков тим накви навивачи,но на кампот ќе биде поинаку за разлика од лани.Напред Арсенал и конечно бел ден за децата.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Гледав хајлајтс од Рома-Шахтјор, луда и интересна утакмица. Треба само да го видите навалниот ред на Шахтјор, црнче до црнче, сите по 50 килца, како да се собрани од едно маало сите 5-6 и за 1 м. евра донесени во Украина. Опасно и воиграно делуваа, а официјален меч немаат одиграно околу 2 месеци. Ако се загризат вака и на реваншот, може и со петарда да ја вратат Рома од таму. :) :)

И браво за Арсенал, оф корс. Маливе покажаа болс и со речиси никаква игра ја ставија Барса во негатива у второ. Како што кажа и гостинот на ХРТ, Барса уствари и сама се победи вечерва. 2-1 не е бласкав резултат, ама пак со каква-таква предност ќе излезат ганерите на Ноу Камп.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Значи сеа вие хејтерите на Арсеналовци :smir: и во сеното барате игла ?! Ами ако изгубеше Арсенал така поарно ќе беше?

--- надополнето ---

Џабе им е сето :/ коа дома примаат 3 комади
Не биди толку сигурен,за 5 минути од еден гол негатива дојдоја до водство од 2-1. Ќе биде доста неизвесно,а се знае дека ќе биде јако. :)

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Му покажаа тинејџериве како се игра фудбал :smir:
Arsenal izvadi povolen rezultat no deka ja dominirase igrata kurov moj! Preku kurac mi e od hejteri gledajte si gi vasite clubovi ne tuku kenjate za drugit Cestitki za Arsenal i nivnite fanovi pred se dobra utakmica milo mi e sto izgubivme od Arsenal zatoa sto sme slicni vo filozofiata na fudbalot a ne katandzo i bussball!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Arsenal izvadi povolen rezultat no deka ja dominirase igrata kurov moj! Preku kurac mi e od hejteri gledajte si gi vasite clubovi ne tuku kenjate za drugit Cestitki za Arsenal i nivnite fanovi pred se dobra utakmica milo mi e sto izgubivme od Arsenal zatoa sto sme slicni vo filozofiata na fudbalot a ne katandzo i bussball!
Некој е нервозен... :nesvest:

A

apidrone

Гостин
Единствена желба ми е Арсенал да извади 0-0 и тоа со катанаџо 90 минути :):):) тоа највише боли :)

В

Вори

Гостин
Или 1-0 да води Барселона и во последна минута Џуру да им здупи гол од 29 метри :pipi:

*во следниве 2 минути ќе нападнат хиените од каталУнија и масовно ќе постираат слики од Андрес Иниеста на темава.
И искомплексиран сум,пред да го кажете тоа...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom