UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Единствена желба ми е Арсенал да извади 0-0 и тоа со катанаџо 90 минути :):):) тоа највише боли :)
Па ако е паметен Венгер така треба да игра ко Интер лани. Оваа година на крај уместо прскалки ќе почнат и да мочаат на терен каталонциве.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Искрени честитки за победата топџии!

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
13.001
Сите најдобри играчи да направат еден тим и еден тренер како мурињо да ги тренира пак нема да ја победат оваа Барса.. не постои тим што може да и парира.. то е то .
Високиот коефициент на интелегенција ти е природна дарба или тренираш негде?:tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ni Najmalku izgubivme zasluzeno! Me nerviraat navivacite na Real Chelsea Inter i tako dalje sto kenjaat nesto samo da bide protiv Barca ne mi e samo za forumdziite tuku sekade... Cestitki i vi pozeluvam sreka na kampot ke vi treba! :)
Дај брате оди легни си преспијај и утре бистро размисли да напишеш нешто паметно , било од кој фан клуб шо сака ќе пишува шо сака шо те тебе к** боли?А ако тепаше фарцекловна после ке ми кењаше овде цицајте хејтери ова она...:smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Спремајте се за Прскалијада ... за Ремунтада де.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?

За пенали недосудени навивачите на Фарса имаат најмалку право да зборат... Така да ќути си :smir:

A

apidrone

Гостин

Затоа се знае кој е прв голман на Шпанија :smir:

В

Вори

Гостин
Ја иначе користам ситуација сеа да им се ситам на фановиве на Барселона,зошто и ретко ја имам таа прилика.Плус ако тепаат на тоа нивата во реваншот има да ми се качат на глава.

:tv:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Со себеси ли си правиш муабет бе :) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom