UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Да бе,монолог.Иам трауми од Иниеста од лани па затоа...

Али добро,ме радува тоа што ете барем ти си еден од по не-нервозните фанови на Барселона и си ставил смајли на крај.

Ко ќе ми текне Филе како се занесуваше по фејбукон до пред некој саат со неговите дебилни текстови....богот Меси,богот Гвардиола,владиката Виља итн итн :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Искрени честитки за победата топџии!

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?
Funny !? Not! :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Никој ли нема да искоментира колку фантастичен фудбал се играше на Емирати вечерва, целото прво полувреме и последните 20 минути беа навистина празник за очи.
Еден од најдобрите утакмици што сум ги гледал.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.709
Поени од реакции
11.537
Никој ли нема да искоментира колку фантастичен фудбал се играше на Емирати вечерва, целото прво полувреме и последните 20 минути беа навистина празник за очи.
Еден од најдобрите утакмици што сум ги гледал.
Ти ништо не си гледал :pos:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ај да не кењам сеа, само да и посакам среќа на Камп Ноу, и нека оди подобриот.
Иначе, сите викате Валдес напраил грешка, ајде направил, ама го видовте ли шутот бре ејјјј од мртов агол со толкава јачина, јас реков пред натпреварот, у фан клубот дека левата нога на РвП е тешка артилерија и дека знаев оти он ќе постигне гол :)))))
И повторно не успеаја да не победат на наш стадион :)
Ајде поздрав :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
еве коментар на филе на полувреме
File X File
Е сега на ред се коментарите од типот „не е се` готово„ , „има уште едно полувреме„ , а после вторите 45мин. очекувам само варијација на тема во форма „ќе видиме на Камп Ноу, сеуште не е готово„ итн, итн до недоглед...но, како и да е, убаво е да се знае „колку е часот„ .-)

В

Вори

Гостин
Што ќе коментираме,залудно е.За две недели ќе ви прават Ремунтада и готово.И така и така Арсенал е веќе отпаднат,а Пујол јас го замислувам како го крева пехарот на Вембли во Мај месец...

Ја па не знам што се пувате вие коа едваj победивте и тоа на среќа.Да не беше Ван Перси немаше ни да изедначите.Плус и Валдес не беше сконцентриран.Објавувањето во јавноста дека Пике и Шакира се во врска,сериозно ги здрма редовите на Барселона.Со кого ќе се пердаши сега Викторче кога Ибрахим замина,а Пике за промена си фати џенцка?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ќе има добро прскање на „Кампот“...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во основа ова и не е лош резултат за Барселона. Непотребно беше крената тензија, пред се од мнозинството навивачи на Барса и дел од неутралните, дека мора да се победи 0 - 2 и слично и да се заврши уште денес работата. Колку пати во ЛШ сме гледале двомечи со по 6 - 7 гола, со пресврти враќање на тимовите и слично.

Сепак ова беше домашен терен, на второпласираниот англиски тим и затоа не смее да се сфати толку страшно овој пораз.

За другиот натпревар, кога ги извлекоа двојките веднаш помислив дека Шахтјор ќе оди понатаму, но тогаш Рома беше во лоша форма, а со сегашната форма верував дека барем дома ќе извадат добар резултат. Сепак мило ми е ако отиде Шахтјор понатаму.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Честитки за навивачите на Арсенал , :)

Kajgana Shop

На врв Bottom