UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Иако ми е доста тешко, морам да го признаам поразот и да им честитам на вистинските фанови на Манчестер. Вечерва судијата беше каде каде подобар од првата утакмица ама сега тоа не е битно толку. Битката ја изгубивме уште пред да почне утакмицата, со генијалната замисла на Карлито, Дрогба на клупа...:tapp: Арно му текна да го стаи на полувреме, може ќе чекаше до 75 минута. Според изразот на лицето на Карлито, мислам дека мислел на тестенините кои ги јадел пред утакмица или оние кои ќе ги јаде после неа..

Во полуфинале колку и да ќе бидам за Шалке против Манчестер (секако, доколку не се деси чудо :) ), мислам дека Јунајтед е преискусен тим за Шалке (почнувајќи од тренерот). Па затоа типувам на едно финале Реал-Манчестер со победа на Реал. (заради Мурињо најмногу, не дека многу ми се драги Реал :) )

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Пошто имате 10 страни неможам да ги читам сите...
Него дали имате слики од првите два гола? И двата ми беа сомнителни а на ТВ само по еднаш пуштија снимка и не се гледаше убаво дали е офсајд.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само овој тренер го спасува Челзи. Да им влезе у сред терен и да им ебе мамичето мајчино.
Бар ако ништо друго ќе урла покрај аут линија, овие сакале нејќеле ќе даваат 200,2 проценти од себе.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Првиот, т.е на Ернандез кој го даде, и го поништија, не беше офсајд.. Голот на Ернандез кој подоцна беше признат, не знам не видов, а пак на Парк, чист гол..

Како и да е, Јунајтед сосема заслужено замина понатаму... И се очекуваше

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее, пак со фотошоп ќе се занимавате? :/
Here

--- надополнето ---

Иако ми е доста тешко, морам да го признаам поразот и да им честитам на вистинските фанови на Манчестер. Вечерва судијата беше каде каде подобар од првата утакмица ама сега тоа не е битно толку. Битката ја изгубивме уште пред да почне утакмицата, со генијалната замисла на Карлито, Дрогба на клупа...:tapp: Арно му текна да го стаи на полувреме, може ќе чекаше до 75 минута. Според изразот на лицето на Карлито, мислам дека мислел на тестенините кои ги јадел пред утакмица или оние кои ќе ги јаде после неа..

Во полуфинале колку и да ќе бидам за Шалке против Манчестер (секако, доколку не се деси чудо :) ), мислам дека Јунајтед е преискусен тим за Шалке (почнувајќи од тренерот). Па затоа типувам на едно финале Реал-Манчестер со победа на Реал. (заради Мурињо најмногу, не дека многу ми се драги Реал :) )
Од кал да е ама Јунајтед да не е :icon_lol: No comment.

:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
НЕМОЈ со црвениот дрес да го ставаш. ОК ????
Фала:smir:

--- надополнето ---

П.С
Титули ќе освојувал.....како да не:)
Креаторот го ставил таков, ај ќе ја сменам бојава во фотошоп и тебе ќе ти ја пратам сликава :smir:

B

Beck's

Гостин
a od kaj pa Mourinho drag :nesvest:
cestito 1/2 neka ni e,a i na fanovite na Mutd isto

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Еј, ми го зема прашањето од тастатура :), aли сакав на темата за Интер да го истерам.
И ја ете, чекам објаснување ...
Сега ќе кажит дека поради голема уплата за Челси шампион да е во ЛШ, затоа испаднале, инаку отпочеток си било наместено Челзи да освои ЛШ. :pos:
Хаха, да, џабе сега и јас го барам...
Ј.А. замина да живеј во USA и нема профил на кајгана, не пишувајте за џабе. :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Од кал да е ама Јунајтед да не е :icon_lol: No comment.
Не знам зашто сфати така. Ако мислиш на типот за финалето, кажав зашто сакам Реал да победи. Мурињо го почитувам многу, затоа што направи многу за нас. А на пример, еве да кажеме, дека е финале Манчестер-Барселона, повеќе би сакал вие да победите. :) (Не е ова LG, туку искрено си кажувам) :smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.669
Мислам дека навивачите на Челзи грешката треба да ја бараат кај Анчелоти. Јасно ми е дека егото работи кога засилувањето кое кошта 50 милиони не ги оправдува парите, па се чека да проработи, но Дрогба мораше да игра од самиот старт, со него се многу поопасни.
Дрогба заедно со Руни се најдобри напаѓачи (комплет центарфори со сите марифети од одбрана до напад) во премиер лига ако не и пошироко.

Kajgana Shop

На врв Bottom