UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јак меч, силно машки се играше, само што челзи се дефинитивно пензионери...без навреда до нивните навивачи, ама нема што да очекуваат повеќе од лампард, дрогба и компанија, кои искрено душа оставија на терен, јебига, толку им се можностите. Дали дадоа максимум? Мое мислење, да. И треба да се гордеете со вашата екипа, која беше поразена од екипа за нијанса подобра од неа.
Тоа е фудбал, него фантом памти дека му ги потеков јајцата дека ќе гледаме челзи-реал финале, ама ништо од мојот муабет...за Манчестер не коментирам, брилијантно изиграа и имаа среќа, мора да се признае. Но Манчестер го има Гигс, Фергусон и го има духот да не се предадат до последната секунда. Затоа и отидоа понатаму.

GLORY!!!

Еј да, ко намерно пак да заборавив , честито пласман на барса и навивачите..позз

Каде е Ј.А/wintip кој што тврдеше дека Челси оди понатаму, дури и живот се кладеше? :)

Ајде масони, каде сте?

Каде е Ј.А/wintip кој што тврдеше дека Челси оди понатаму, дури и живот се кладеше? :)

Ајде масони, каде сте?

Чим се кладел у живот џабе го бараш сеа. :pos:

Ајде масони, каде сте?

Сега ќе кажит дека поради голема уплата за Челси шампион да е во ЛШ, затоа испаднале, инаку отпочеток си било наместено Челзи да освои ЛШ. :pos:

Ајде масони, каде сте?
Еј, ми го зема прашањето од тастатура :), aли сакав на темата за Интер да го истерам.
И ја ете, чекам објаснување ...

Сега фановите на Манчестер ќе се зголемат за 60%, утре прашај некој на улица за кого навиваш за Манчестер ќе ти рече.
:violent1: Фејкери на сите страни

Mirisa kako BARCELONA ke bide prvak :salut:

Еј, ми го зема прашањето од тастатура :), aли сакав на темата за Интер да го истерам.
И ја ете, чекам објаснување ...

Деца без работа па и ти, трошат пари на нивните :)))

И оној што наводно сум му го избришала акаунтот :pos2: го снема некако, имаше дојава :pop:

Честитки за навивачите на Манчестер и Барса... севкупно заслужено :)

Мислам дека навивачите на Челзи грешката треба да ја бараат кај Анчелоти. Јасно ми е дека егото работи кога засилувањето кое кошта 50 милиони не ги оправдува парите, па се чека да проработи, но Дрогба мораше да игра од самиот старт, со него се многу поопасни.

Мислам и Ањелка не требаше да излезе, беше меѓу поопасните во првото полувреме. Како и да е Манчестер заслужено оди понатаму и мислам дека е голема веројатноста да оди до финале.

ЗА Барса се знаеше дека 99% е готово, како што видов Шахтер имаше неколку добри шанси дури и да победи, но Валдес одлично бранеше.

Mirisa kako BARCELONA ke bide prvak :salut:

nose-sick-vector.jpg

Затнат ми е носов мене. :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom