UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Мене само едно нешто ме интересира.
Дали во офсајд ситуација се гледа поственоста на телото или поставеноста на нозете. Оти ако се нозете тогаш џабе е плачење офсајд немаше, ама ако е телото...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Dojava Zicer
Dojava placana 20000e je Bayern - Inter 1/2 (30.00)
4 hours ago · Like ·

Батево во 8 ја пиша на фб на ѕид, и сите го заебаваја.....

можно е? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ај не бидете слепи, Цезар ви даде надеж, и во првиот натпревар, и во вториот. Мајку му стара, ако Интер имал слаба екипа, тогаш Баерн не заслужуваат да играат во ЛШ зашто освен Швајни и Робен, другите играчи им се комедии, играта да не зборам.. ајт

A

apidrone

Гостин
Мене само едно нешто ме интересира.
Дали во офсајд ситуација се гледа поственоста на телото или поставеноста на нозете. Оти ако се нозете тогаш џабе е плачење офсајд немаше, ама ако е телото...
Се сеќаваш на ситуацијата со Алвеш против Билбао? Исто.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
хеахеах Пандев у сабота и Пандев у вторник се две различни личности :icon_lol:

Докторе, сеа ако читаш, ова е тоа шо праевме муабет за кредиот и свиркањето. Наредно коло да си даде автогол намерно, никој нема збор да му каже.

Браво за Интер што поминаа вака секси. Чак и ја подрипнав кога чушкарот даде гол. :D
Признавам, но Интер да испаднеше он ќе беше највиновен, после Цезар бидјеќи им спаси чист гол на Баерн кога го блокираше Снајдер, а за вториот гол ја изгуби топката како мало дете.

Како што кажа Мурињо лани, тенка е линијата помеѓу рајот и пеколот, помеѓу херојот и лузерот. Оваа утакмица, Пандев е херој и сите сме горди, но нека не демантира и нека продолжи вака.

Јас кажав, наредни 2-3 утакмици збор не кажувам, макар и утне 100 шанси пред гол без голман. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.272
Поени од реакции
46.693
Да, најак тим сте во цел свет точно.
Чао колоквиуми се ближат и нема се време да ти се објаснат некои работи.
.
Ја никаде не реков дека Интер се најдобри во свет, али ти гарантирам дека се подобри од моментално 4тата екипа у Германија.
Море лепотан,Баерн прими гол од ОФСАЈД у 3та минута ебаго.Како не ти е срам да збориш за доминација после гол примен од офсајд у прв напад на Интер.И уште ќе ми кажуваш Цезар нешо поклон.Па да не беше негова грешка,друг ќе му ја скинеше мрежата.Можеш да бираш каков гол да прими од тие шанси.

Значи од таква ситуација со гол од ЧИСТ офсајд екипата се крева и ви праи ураган,да изгледате како месари да играат фудбал.

Пак ќе речам,НАШ проблеш што не ве дотепавме ко муви.ТОА ни се врати како бумеранг и НИШТО друго.

А кога ќе ја остаиме тастатурата па све ова у лице да ми кажеш ондак барем малце ќе те поштувам.До тогаш си само обичен манипулатор.
За офсајдот, Ето според положбата на нозете не е во офсајд, незнам дали тоа УЕФА го рачуна ако со дел од телото е но не и со нозете, имаше едни слики од Иосоно што ги најде нека ги пастира пак али со нозете Ван Бајтен е пред него, сега и на Канал 5 го покажаа тоа. Ќе чекам некоја официјална потврда за ова дали е офсајд или не баш ради тоа, положбата со нозете. Сличен ваков гол даде Ето против Арсенал во финале од ЛШ.

А за Цезар и тоа што тебе ова ти изгледа смешно, штознам, у моја перцепција а и у перцепцијата на 90% од фановите на Интер низ нетов што ги читам, па обратно е, смешно ни е тврдењето дека екипата која се бори со Хановер за влез у ЛШ е подобра од Интер ...
Ок, ќе си се смееме и никому ништо, ипак, немаш зијан од тоа.

Нејсе и тоа, до првиот гол Баерн ништо не покажаа, незнам од кај тоа дека си убеден дека ќе ги убиеле од шанси кога чекаа поклон да добијат за да почнат да играат, до тогаш беа посрани, ко што беа посрани и по израмнувачкиот гол на Снајдер, незнаеа што попрво, шанси се нижеа за Интер ко што се нижеа и за Баерн по поклонот.

Ја еве пак ќе ти потенцирам, фудбалот се игра со 11 играчи, Баерн во екипата има 6 шампиони и 4ца аматери, ова второво денес во фудбалот е недопустливо, е ради тоа дојде и мојот оптимизам уште по првиот меч затоа незнам од кај ти е таа измислица дека ја сум се скрил, апла не ти е точна. Дури и убедуев другар денес 2 у 2 да ја игра, али ете, испадна кец у два, на едно ливче ја фати.
ама кажа ко Интер до грешката на Цезар ги растурија баерн смешно.
Не, никаде, апсолутно никаде не реков дека Интер доминираа, ама не ни делуваа ко третокласна екипа на терен ко што делуваа по таа апсурдна реакција на Цезар, премногу лесно го продадоа водството кое во случајов значеше премногу.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Интер играше едно полувреме на двомечов и тоа решавачкото. Честито пласман! И Баерн да се пласираше немаше да биде незаслужено.
И покрај радоста за Пандев сепак ми падна жал за Германциве :(

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ај не бидете слепи, Цезар ви даде надеж, и во првиот натпревар, и во вториот. Мајку му стара, ако Интер имал слаба екипа, тогаш Баерн не заслужуваат да играат во ЛШ зашто освен Швајни и Робен, другите играчи им се комедии, играта да не зборам.. ајт
која игра бе очигледно бевте надиграни во Милано и прво полувреме во Минхен(не битно дали некој згрешил дали имало гол од офсајд или што и да било) да не застанеше баерн и ван гал да не седеше на гзот дебел цели 90 минути баерн ке идеше даље фала богу што ке си иде ван гал со тие екипи една иста тактика игра дали водел дали губел нишо не мења деген

--- надополнето ---

и достате бе со такви глупости екипа што се бори со хановер а у ова она едно е домашна лига едно е ЛШ Милан едвај завршуваше 4ти во Италија па освајаше ЛШ.

И се слагам со тоа дека баерн во првиот тимот има 3,4 аматери(одбраната). И поради тоа баерн лани го изгуби финалето а еве и повторно сега тоа е клучно

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.894
Поени од реакции
11.614
За вечер Интер осеќам ќе ја врти
А за Манчестер - Марсеј , морам да кажам дека типувам на минимална победа .
Не е курчење, него добар муабет е :icon_mrgr
:icon_lol:

А муабетот баш тој ми е, што вие се имате ама Ето немате :icon_mrgr

Toa e тоа друже видовме:)

Честитки до пласираните и нивните фанатики и фанатици!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
и достате бе со такви глупости екипа што се бори со хановер а у ова она едно е домашна лига едно е ЛШ Милан едвај завршуваше 4ти во Италија па освајаше ЛШ.

И се слагам со тоа дека баерн во првиот тимот има 3,4 аматери(одбраната). И поради тоа баерн лани го изгуби финалето а еве и повторно сега тоа е клучно
Што доста бе? Ти доста, што бараш на темава? Да не случајно твојот тим игра во ЛШ? :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ја никаде не реков дека Интер се најдобри во свет, али ти гарантирам дека се подобри од моментално 4тата екипа у Германија.

За офсајдот, Ето според положбата на нозете не е во офсајд, незнам дали тоа УЕФА го рачуна ако со дел од телото е но не и со нозете, имаше едни слики од Иосоно што ги најде нека ги пастира пак али со нозете Ван Бајтен е пред него, сега и на Канал 5 го покажаа тоа. Ќе чекам некоја официјална потврда за ова дали е офсајд или не баш ради тоа, положбата со нозете. Сличен ваков гол даде Ето против Арсенал во финале од ЛШ.

А за Цезар и тоа што тебе ова ти изгледа смешно, штознам, у моја перцепција а и у перцепцијата на 90% од фановите на Интер низ нетов што ги читам, па обратно е, смешно ни е тврдењето дека екипата која се бори со Хановер за влез у ЛШ е подобра од Интер ...
Ок, ќе си се смееме и никому ништо, ипак, немаш зијан од тоа.

Нејсе и тоа, до првиот гол Баерн ништо не покажаа, незнам од кај тоа дека си убеден дека ќе ги убиеле од шанси кога чекаа поклон да добијат за да почнат да играат, до тогаш беа посрани, ко што беа посрани и по израмнувачкиот гол на Снајдер, незнаеа што попрво, шанси се нижеа за Интер ко што се нижеа и за Баерн по поклонот.

Ја еве пак ќе ти потенцирам, фудбалот се игра со 11 играчи, Баерн во екипата има 6 шампиони и 4ца аматери, ова второво денес во фудбалот е недопустливо, е тоа дојде и мојот оптимизам уште по првиот меч затоа незнам од кај ти е таа измислица дека ја сум се скрил, апла не ти е точна. Дури и убедуев другар денес 2 у 2 да ја игра, али ете, испадна кец у два, на едно ливче ја фати.

Не, никаде, апсолутно никаде не реков дека Интер доминираа, ама не ни делуваа ко третокласна екипа на терен ко што делуваа по таа апсурдна реакција на Цезар, премногу лесно го продадоа водството кое во случајов значеше премногу.

За офсајдот те молам не ми барај слики,него право на очно.

Ливерпул коа освои ЛШ немаше изборено место у ЛШ за наредната година у лигата па никому ништо.Тоа ВРСКА НЕМА.И вие у првиот дел у сезоната го лапавте ко млади мајмуни,па никому ништо сега.

И бла бла бла,може до сабајле да се објаснуваме.Мене ми е јасно дека ти неможеш да признаеш ништо,пошто така ќе ти паднат у води сите теории кои ги продаваша,манипулираш и мењаш како сакаш на форумов,ама пак ќе речам,преку тастатура е нешто друго.Моеж до сабајле да ми верглаш у празно и да глумиш лудак.

Чиста манипулација ти е тоа последното.Од јачање као Баерн за интер е рутина,до - Ама ја не реков така.Тоа продавај го у некое колонијалче....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.272
Поени од реакции
46.693
Aбе видете ја реакцијата на Швајни за вториот гол на Интер кога '' блокираше '', доволно тоа говори за начинот на кој Баерн игра одбрана, каде бе со таков однос на терен у ЛШ ?!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
За офсајдот те молам не ми барај слики,него право на очно.

Ливерпул коа освои ЛШ немаше изборено место у ЛШ за наредната година у лигата па никому ништо.Тоа ВРСКА НЕМА.И вие у првиот дел у сезоната го лапавте ко млади мајмуни,па никому ништо сега.

И бла бла бла,може до сабајле да се објаснуваме.Мене ми е јасно дека ти неможеш да признаеш ништо,пошто така ќе ти паднат у води сите теории кои ги продаваша,манипулираш и мењаш како сакаш на форумов,ама пак ќе речам,преку тастатура е нешто друго.Моеж до сабајле да ми верглаш у празно и да глумиш лудак.

Чиста манипулација ти е тоа последното.Од јачање као Баерн за интер е рутина,до - Ама ја не реков така.Тоа продавај го у некое колонијалче....

Погледни го клипчето, чиста ситуација, стопирано е на клипчето моментот, и ако ги знаеш правилата за офсајд, ќе си признаеш дека немаше офсајд.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ај може да прекинеме со расправии веке џабе ке пишувате ФАКТ е Интер помина понатака заслужено или не заслужено нема врска тоа битен е резултатот на крај а не кој бил подобар а кој не тоа може да се распрааме до сабајле али џабе кога секој си има свое мислење уште еднаш честитки за победата.

Kajgana Shop

На врв Bottom