Прво ај што измисли работи за мене, дека сум се скрил ко пиче а уствари уште тогаш ПОТЕНЦИРАВ дека Интер сеуште има шанси за прогрес и тоа во безброј наврати бидејќи СЕ ШТО ТРЕБАШЕ да направат е да дадат први гол гости и после Се да е на нивна страна, али па сеа ти продужуеш со тие констатации дека вие сте делеле поклони а не Интер ...
Ај малце размисли, како играа Баерн до подарокот денес на Цезар ? Доминираа ? Имаа шанси ? Или имаа тежина у нозе и веќе беа со стравот дека НЕ СМЕАТ да примат уште 1 гол бидејќи тоа ќе значеше чао за нив у овој двомеч.
Ама, иако Интер имаше скоро СЕ у свои раце ви се деси Цезар, ПАК, каде тоа Интет тука добивал некакви поклони ? 2та први гола кои Баерн ги даде против Интер беа чист поклон од искусен голман, во првиот меч според шансите дуелот беше израмнет, тоа и Ван Гал го рече по мечот, тоа и Леонардо го рече по мечот. За денес точно е дека Баерн во прво имаа 1 тон шанси ама не гледаме од вчера фудбал, знаеме сите како делуваат таквите моменти ко оној на Цезар у првиот дел, да не се праиме наудрени, Интер до тој момент играа, по истиот, чекаа да дојде одмор за повторно играат фудбал, а не да делуваат ко маалска циганска екипа.
Во второ Интер даде 2 гола, Пандев спаси 1 гол, Ранокија не се снајде од метро, Пандев влезе у супер шанса претходно и шутираше од изгледна позиција над гол, Снајдер утна зицер со лева нога и тн и тн.
Ја стварно не глеам каде е тука поклонот на Баерн, т.е. не гледам како таа нивна нереализација у прво е поголем подарок од 2та гола што они ги дадоа по асистенција на Цезар, али ај, нека ти е, верувај ти дека Баерн е бољи од Интер и оваа елиминација е чиста случајност, според тебе нека биде така, според мене реков, Баерн се 3та /4та екипа од Германија и ништо повеќе. Со таа нивна пародична одбрана која на ништо не личи Баерн никад нема да биде БАЕРН а за ова и ти си свесен а и 90% од фановите на Баерн, али ај, нека ви е.
Ае.