Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Не верувам,1-0 конечен резултат.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не верувам,1-0 конечен резултат.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Ха...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Имаш бујна фантазија таа се знае 3-0 за ман утдХа...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен
Добар филм :tv:
Си бил преоптеретен деновиве со фудбал чим ова си го сонувалХа...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен
Добар филм :tv:
И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или ШакираБлазе вас што сонувате..јас секоја вечер или Меган фокс или Шакира ги сонувам![]()
За вечер Интер осеќам ќе ја врти, ама има едно големо АМА - дека Немците ќе покажат и дисциплина и се по список, но најбитното, Интер го има Ето, а они го немаат. (без навреда баварци)
Првата ја фатив, за оваа ќе видиме...Челзи не ги коментирам, они се пласираа уште претходната...Реал - Лион ќе биде колење, НО Жозе Мурињо осеќам дека ќе ги напне во првите 20 минути, ќе им стегнат 2 гола и ќе се затворат, па Лион ќе може да се слика. Тоа е разликата меѓу двете екипи од лани - Ж.М.
А за Манчестер - Марсеј , морам да кажам дека моите го избраа најлошиот резултат за бранење.
Ме радува фактот што имаме само еден примен гол (може и два, не е битно), иако во нападот сме малце комиње...но, еве не навивачки, туку реално типувам на минимална победа од 2-0 над Марсеј.
Поздрав и со среќа на сите вечер...
Greska.Е ако де, мое мислење е тоа, твое ко баварец е нормално дека баерн е најак во универзумот итн...али тоа е, индивидуално мислење, па вечер ќе видиме што како.
А муабетот баш тој ми е, што вие се имате ама Ето немате :icon_mrgr
позз друже и со среќа![]()
За болдов не си во право, Ето оваа година игра феноменално, и има доста голема реализација.Greska.
Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.
Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.
Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.
:kesa::kesa::kesa::kesa:Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.
Што мислиш???И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или ШакираИначе баце шо праиш ти во соновиве
![]()
![]()
![]()
И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или ШакираИначе баце шо праиш ти во соновиве
![]()
![]()
![]()
ју уил си:kesa::kesa::kesa::kesa: